reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cześć, Dziewczyny. Dołączam do wątku staraczkowego. To dopiero początek naszych starań. Mam nadzieję, że niebawem się uda.

reklama
czesc znowu druga blada kreska ale nie ciesze sie po tym co Malusiolka napisala test pozytywny beta ujemna.pozniej sprobuje dodac zdjecie.teraz znowu nie idzie

Hej hej:-)

Moniusia pamietaj, aby myslec pozytywnie, bo to dodaje energii, a mysli negatywne i analizowanie ich tych te sily odbiera do walki, uda sie zobaczysz:tak:

Julia kochana tak to juz pewne, ze awansuje na stanowisko dyrektora, w lipcu, bo wtedy moj szef odchodzi, teraz tylko kwestia ustalenia szczegolow itd. Wspolczuje mdlosci, ale wiadomo, ze na pewno jestes spokojniejsza jak sa, trzymaj sie dzielnie i ciesz tym kochana:tak:

Cytrynowa kochana ja mam od dziecka wstret do zup mlecznych i kaszy mannej, o ile do kaszy mannej moze i bym sie przekonala w wersji na slodko, o tyle do zup mlecznych nigdy, smierdza dla mnie heheh, uraz mam, bo jak bylam mala to wmuszano we mnie, a ja plakalam nad talerzem:eek:

Luska oby inofem zdzialal cuda, a u nas tez wczoraj padalo ble:eek:

Anula nie sama, bo mowilam, ze ja tez Ci potowarzysze hehe:-)

Malusiolka kochana przykro, ale z calych sil zaciskam za Was kciuki:tak:

Ewum witaj:-)

Fruzka kochana trzymam kciuki aby bylo dobrze:tak:

Aschlee kochana jak sie czujesz?

Jugoslawa kochana a Ty gdzie sie podziewasz?

U nas dzis slonecznie, ale zimno. Gdzie to lato? Jak patrze w kalndarz i widze, ze czerwiec to nie wierze heh:eek:

Milego dzionka:-)

Witam

Malus przytulam:*

Ewum podaj date kolejnej @ a wpisze cie na liste:-) witamy!

Jazza no to super;-) tak pogoda straszna:/ my dzis mielismy jechac na pare dni w gory ale ze wzgledu na tego krwiaka teraz ospe musielismy odmowic, za chwile znajomi wyruszaja...ehh jak im zazdroszcze;-)

Fruzka kochana &&&&&&, czekam na foto;-)

Jazza kochana a no czuje sie roznie.Nie bede narzekac hihi raz jest lepiej raz gorzej ;) ale oby z Fasolkiem wszystko bylo ok to przetrwam wszystko.

Po poniedzialkowej wizycie mam do kolejnej dalej lezec ( zapobiegawczo przez te plamienia ) kolejna dopiero 7.07

Lux, my przerywany stosowaliśmy przed staraniami przez 5 lat długich. I miałam dość tego pamiętam :)

ewum, witam :) obyś nie siedziała tu tak długo jak niektóre z nas :-) chociaż też będzie miło ;-) powodzenia :)"

Fruzka, &&&

jazza, wiem, wiem :) tyle, że u mnie to falami idzie raz jestem szczęśliwa, a raz nie :) i nie mogę się pozbyć takiego wahania :) u mnie pogoda też niby słońce, ale zimno. Oj coś mi się wydaje, że lata tego lata będzie tyle co nic :)

Ewum witam ;) napisz cos o sobie ;)

Jazza to ja owocowej zupy nie tkne. Dla mnie to kompot ze smietna i jesc nie bede.

Fruzka to kiedy beta?

Aschlee wylezysz sie za cale zycie.

A z tymi testami to cos jest. Chociaz ja tylko raz miałam cien cienia bez ciazy. Tak teraz zawsze wyrazny negatyw.
Ciekawe czemu tak sie dzieje?

reklama
uploadfromtaptalk1435133017601.jpguploadfromtaptalk1435133035384.jpg co wy na to ? Chyba trzeba będzie dzis podzialac ;-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435133017601.jpg
    uploadfromtaptalk1435133017601.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 38
  • uploadfromtaptalk1435133035384.jpg
    uploadfromtaptalk1435133035384.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 39
Do góry