reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzien sie dopiero zaczyna. Wolny Dzien dodam. W planach Kulicha (ciastka z rodzimych stron mego), jakis obiad. I moze pocwicze dzis?

Nie wiem czy pamiętacie jak mnie ostatnio test oszukał.. gruba druga krecha przez minutę za chwilę zniknęła.. też już im nie ufam. Mam jedną firmę, której ufam i tylko z tej mogę robić sikańce.

Cześć dziewczyny:)

Co tam u Was?

Anula no pięknie się zapowiada i widze że korzystasz z tej samej aplikacji na tel co ja:p Niedawno dopiero zainstalowałam, stąd pytanie. Dobra jest?

Cytrynowa, no to zazdraszczam wolnego dnia. Też bym chętnie w domu została, a tak do pracy na 14 trzeba zasuwać.

Witam nową koleżanke :) Napisz coś o sobie :)

Malusiolka, przykro mi. Mnie jak narazie testy jeszcze nie oszukały. Zawsze pokazują jedną kreske :/

Fuzka, trzymam kciuki, żeby u ciebie się nic nie zmieniło a kreski coraz bardziej tłuste były :)

Wybaczcie, ale juz nie pamiętam co miałam napisać, ale mocno was całuje :****

Reklama bebilonu powinna być wycofana. Normalnie tak mnie rozczula, że za każdym razem płacze. Przynajmniej wiem, że podświadomie bardzo mi zależy, mimo, że przed wszystkimi udaje obojętność. Tylko wy i mój M wiecie, co naprawde czuje. Ale za to reklama Biedronki jest całkiem fajna "ja mam 20 lat, ty masz 20lat przed nami siódme niebo...." A tu już niedługo 25 lat mi stuknie ;p

Anula no no działaj :-D:-DCytrynowa jak dam rady to jutro podjade,bo dzis nie mam jak.brzuch mnie boli jak na @ sama nie wiem czy testowi wierzyc

w koncu wstawiłam

Załączniki

• Zdjęcie0411.jpg
    Zdjęcie0411.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry