reklama
Lux haha dobre
Oczywiscie musialam przeprowadzic eksperyment typu czy test owu wykryje ciaze [emoji1]
iiii?
ania_UK
Początkująca w BB
Witam Was wszystkie kobitki:-)
Chciałabym do Was dołączyć,przygarniecie kropka hihi?
Zacznę od tego, ze staramy sie z mężem o kolejne dziecię, juz trzeci cykl będzie teraz...jestem w 7dc, robiłam rano test owulacyjny..i zaczelam dni płodne juz,a moje cykle sa 29 dniowe,wczoraj bylo przytulanko ;-) trochę wcześniej niz normalnie, tempka tez dzisiaj rano skoczyła w górę.. Jutro kolejne podejście zobaczymy co będzie..
Pozdrawiam Was serdecznie
Zacznę od tego, ze staramy sie z mężem o kolejne dziecię, juz trzeci cykl będzie teraz...jestem w 7dc, robiłam rano test owulacyjny..i zaczelam dni płodne juz,a moje cykle sa 29 dniowe,wczoraj bylo przytulanko ;-) trochę wcześniej niz normalnie, tempka tez dzisiaj rano skoczyła w górę.. Jutro kolejne podejście zobaczymy co będzie..
Witam Was wszystkie kobitki:-)
witaj i powodzenia :-)
Lux i u mnie tak[emoji2] Zobacz załącznik 692907
no i u mojej kolezanki testy owu tez wykryly ciaze a owu u niej nie mogly w tyn szczesliwym cyklu wykryc
Hmm ciekawe od czego to zalezy
sama sie nad tym zastanwiam heh, bo przeciez skoro jest owu to testy powinny ja wykryc
reklama
ania_UK
Początkująca w BB
Aschlee wydaje mi sie ze poziom hormonów jakos wpływa korzystnie na test
Podziel się: