reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Luska zostań z nami nie bedziesz sama z tym wszystkim....ja staram sie wyluzowac teraz ale wiem ze przyjdzie kilka dni przed @ stres i nadzieja....

Cześć dziewczyny:)

Właśnie wróciłam od lekarza... Średnio jestem zadowolona :/ Powiedział, że wyniki w granicach normy, a ta prolaktyna nie jest strasznie wysoka i mam tego nie brać do siebie zwłaszcza, że cykle się nie wydłużyły. Zrobił usg i w 15dc mam 10mm pęcherzyk (dziad jeszcze nie pękł). Endometrium pięknie grube (9mm). A w lewym jajniku malusie pęcherzyki, więc albo bezowulacyjny cykl teraz albo dopiero przede mną.. Powiedział, że moge sobie kupić inofolic, ale na cuda nie lizyć, że po 20 saszetkach w ciąze zajde. Traktować jak suplement diety.
Oczywiście kazał powtórzyć badania nasienia..
POwiedział jeszcze, że najwyżej włączy się monitoring i ewnentualnie jakąś stymulacje.
Na dobicie dał mi ulotke do kliniki leczenia niepłodność GynCentrum w Ostravie (czechy). Żebym się orientacyjnie dowiedziałą co i jak...

Mam już dość dzisiaj...

Luxi, wydaje mi sie ze lekarz zly nie jest. Poprostu nie owija w bawełne. Zamiast robić złudna nadzieje, daje szanse na szybsze działanie. Tak mi sie wydaje. Teraz zrobimy badanie nasienia. NIe ma bata, musi być dobrze...

Karola pewnie ze musi innen opcji nie ma kochana.Trzymam mocno kciuki &&&&&

Pokazac Wam moj dowod ze ten cykl myslalam ze nic z tego? Zaopatrzylam sie jak na wojne a tu niespodzianka [emoji1]

uploadfromtaptalk1433499828101.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1433499828101.jpg
    uploadfromtaptalk1433499828101.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry