Luxi dasz rade kochana a co tam bedziesz sie uczyc ciekawego?
a wiesz obslugi programu do sprzedazy, towarow itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luxi dasz rade kochana a co tam bedziesz sie uczyc ciekawego?
Monia ja rok nie moglam zajsc i nie zaszlam i sie od ludzi nie odcielam, fakt czasami zabolala mnie czyjas ciaza, zrobilo mi sie przykro, ze tej osobie sie udalo a mi nie, ale ja sie cieszylam, ze ta osoba ma dziecko, bo widocznie o nim marzyla, moze sie dlugo starala, leczyla itp? wiesz u Cb pragnienie posiadania dziecka jest bardzo silne i sproboj jakos to ogarnac, dla wlasnego komfortu psychicznego
Boże, bo jesteś inna. Bo jak pilnowałaś dzieci to je wyzywałaś od bachorów czy jakoś tak. Chyba jeszcze gorzej, robiłaś z nich potwory. I co ? To jest takie fajne, mówić tak na czyjeś dzieci tylko dlatego, że nie umiałaś prawdopodobnie się nimi zająć? Bez większego powodu? Nie oceniaj, a nie będziesz oceniana. Ja chociaż dzieci nie wyzywam i nie oceniam ich rodziców tak jak Ty i nie szukam wszędzie afer. Po prostu nie chcę narazie z nimi przebywać, bo zwyczajnie mi jest przykro. Dla mnie ogarnięcie się to tymczasowe odcięcie i koniec tematu. Już wiem, że nie będę tutaj pisać nic takiego, bo nie chcę się denerwować wypowiedziami, byleby coś napisać, bo np. Ty potrafisz cieszyć się cudzymi dziećmi i jesteś taka fajna. Fajnie, to sobie tak żyj, nikt Ci nie broni i nie ocenia, nie musisz się tym szczycić, że Ty potrafisz inaczej i jesteś taka dobra dlatego. I proszę Cię nie pisz, że chcesz dobrze i że nie powinnam się odcinać, bo nie wiesz co jest lepsze w takiej sytuacji.