reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa- nie wiem jak będzie. Konkurs na stanowisko naukowe będzie a ja nie mam doktoratu. W planach byl dopiero jak z sercem się uporam. Tak dobrze wszystko szło i się posr. .... Jutro mam spotkanie z promotorem, jak się za mną wstawi może być dobrze. W ten miesiąc musze coś napisać. Jutro siadam do cv, które i tak będę rozsylac.

reklama
Moniusia musi się udać:tak:
...dziewczyny to nie są mole
:eek:...bo siedziałam wczoraj przed domem na ławce i pełno tego latało, chyba jakieś ćmuchy musiały mi nawpadać do domu, zdezynfekowałam całą chałpę, przy okazji porobiłam trochę generalnych porządków :-p....a tak to bym czekała pewno do świąt :-p

misia: ehhh ciągle kłody pod nogi :/ Pewnie, że rozsyłaj. Zawsze to zabezpieczenie.

sikulinda: czyli jest szansa, że cokolwiek to było to udało ci się szybko pozbyć :) Mam nadzieję, że tak właśnie jest :) Mnie kiedyś mole od sąsiada przeszły, bo oni nie dbali o czystość w komórkach z żywnością :/

Jugoslawa ja od niej uslyszalam, ze bylam tragiczna niania, bo niby pod koniec pracy mialam wyje.bane na dzieci....a jaka mialam byc skoro one mnie juz nie chcialy sluchac, tylko jezyk wytykaly i mialy tragiczne odzywki, meczylam sie juz w tej pracy :no: w sklepie bede miec spokoj, praca od 9-17 i do domku, soboty wolne :-)

Witam

Moniusia kochana zaciskam &&&& za sobote!!!!

Fruzka kochana bardzo mi przykro ze zle rzeczy sie dzieja u Ciebie:-(
Mam nadzieje ze wszystko sie jeszcze ulozy a dzidzia grzecznie w brzuszku bedzie siedziala!

Misia kurde powiem ci ze swinie!!! No szkoda , ale mam nadzieje ze sie jeszcze ulozy;-)

Jazza co tam pracusiu?;-) jak sie pracuje na wyzszym stanowisku?;-)

Kochane jak chcecie zeby lista byla uzupelniania poprosze o priv;-)

Czytam Was ale niemam co Wam pisac...za chwile wracam do pracy i niebede miala juz czasu na nic...

Jugoslawa szkoda ze @ przyszla juz mialam nadzieje ze sie uda;-)
Pozdrawiam

Hej hej:-)

Moniusia będzie dobrze kochana, trzymam ogromne kciuki:tak:

Lux takie zakupy do urządzenia domu to sama frajda, a z tamta praca to skoro praca miała na Ciebie taki wpływ to pewnie, ze dobrze, ze odeszlas:tak:

Sikulinda powodzenia w walce ze storami, cokolwiek by to było:-)

Julia a pacuje się dobrze, jestem stworzona do takiego stanowiska chyba hehe:-D, dużo pracy, ale ja to lubie, wiec jestem w swoim żywiole;-). Kochana odzywaj się bo myslimy o Tobie:tak:

Wczoraj przyszla @, czulam ze przyjdzie malpiszon, bo jak ma przyjsc to jak wstaje to czuje sie jak zombie i wczoraj tak bylo i jestem przez nia jakas taka zmeczona, ze dzisiaj zaspalam, ale na szczęście w 20 minut wyszykowalam się niczym Wonder woman:-D i zdarzyłam na autobus, tylko kipisz w domu został po przejściu traby powietrznej;-). A teraz napycham się śniadankiem i kawa:-D. termin nastyepnej @ to 16 wrzesnia

Milego dnia:-)

reklama
Misia to nie mrówki tylko ćmy takie małe no typowo jak mol wygląda....wczoraj nie było ani jednego :)
Luxi teraz będziesz mieć luzik, kontakt z ludźmi, a nie z rozwydrzonymi bachorami :p

Do góry