reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
dziouszki wczoraj byłam na kontrolnej becie wynik 10,47 po poronieniu, wcześniejszą robiłam 22.07 i miałam 5276,00, tak że chyba nie jest źle co prawda do zera jeszcze trochę zostało, ale gin mówiła, że nawet do miesiąca po ustaniu krwawienia może ciągle maleć, a krwawienie skończyło mi się w zeszły piątek, mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu :) oprócz tego dostałam wyniki testu obciążenia glukozą - 75 g
glukoza na czczo - 4,92 mmol/l (3,9 - 5,5)
po 1 godzinie - 11,14 mmol/l ( <11,1)
po 2 godzinach - 4,50 mmol/l

insulina przed obciążeniem - 9,9 uIU/ml (2,6 - 24,9)
insulina po 1 godzinie - 43,0 uIU/ml (brak normy)
insulina po 2 godzinach - 26,5 uIU/ml (brak normy)
nie umiem tego rozszyfrować
:-p

ja teraz krwawienie miałam równy miesiąc, i pewno jak mi się skończyło to zaraz dostane normalną @, z basenu w upały nie skorzystałam :-p... boję się, że chłop puści mnie kantem, bo pożytku ze mnie nie ma :-D

Hej kochane:-)

Cytrynka dziekuje za przepis:-D zrobie, bo kocham lososia:-D

Sikulinda witaj:-)

Fruzka odezwij sie, trzymam mocno ksiuki! Doczytalam kochana trzymaj sie, bedzie dobrze:tak:

Moniusia trrzymam caly czas ogromne kciuki:tak:

Misia no pieknie z tym remontem, Misia bob budowniczy:-)

Jestem kochane, ja osttanio mam wiecej pracy niz czasu plus te upaly, heh u nas w domu w weekend bylo 30 stopni:eek:, teraz spadlo do 24, normalnie tropiki za free i po co jezdzic w cieple kraje:-D

Cytrynka mi zrobila smaka na lososia teraz:-), ja w weekend robilam chlodnik na botwince, do tego mlode ziemniaczki, kotelt mielony i najlepszy obiad:-). Zrobilam osttanio shopping bo takie wyprzedaze, ze az portfel sam sie do nich rwie:-)

Milego dzionka:-)

Jak coś napisze to mi zjada z braku zasięgu. Dziś dalej walczymy z remontem bo jutro do domu wracamy. Ledwo żyje wszystko mnie boli.
Fruzka dzielna bądź, ściskam Was mocno.

reklama
Do góry