reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Najgorzej .. moze po obiedzie ?albo cos ostrego ....znow mam zgage, co to za cholerstwo jest
Najgorzej .. moze po obiedzie ?albo cos ostrego ....
ketchup ostry jadlam
Lux ranigast wez albo szklanka zimnego mleka,po smażonym też masz zgage??
Madziolina mi kreska wyskoczyla po ok 4minutach
po pikantny, cukierka lodowego wzielam i jest lepiej
Kamcia2810
Fanka BB :)
Hehe a fakt noga gładka musi być ;-)
Kamcia a teraz myślisz może o testach ovu ... ?bo może akurat szybko ovu będzie jak takie krótkie cykle się trafia ...
Noi my z mlodym juz po obiedzie ... teraz kawa i relax
Mam tylko 4 testy, ale myślę, że to wystarczy :-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Karola, wolałabym widzieć jedną kreskę, a nie dwie. Tylko nadzieje masz, a tu lipa. Tylko najlepsze, że brzuch boli i to bardzo, a @ tak jakby nie było. Czasami lekkie plamienie różowe ze śluzem.
Dziewczyny, jeszcze raz za kciuki dziękuję. W nicy dziwne sny miałam. Śniło mi się, że jednak dopiero teraz była u mnie implantacja i dlatego beta nie wyszła. W śnie wszystko możliwe. Jeżeli @ się skończy (ale najpierw) musi się rozkręcić, to będziemy działać.
Fruzia, widzę dwie kreseczki. Na razie ciche gratulacje. Kochana idź na bete :*
Aschlee, nadzieje robią te głupie testy. Ale jest powiedzenie. Nadzieja matką głupich. Wytrzymam ten miesiąc i może w tym cyklu mi się uda A jak Ty się czujesz?
Pozdrawiam.
Dziewczyny, jeszcze raz za kciuki dziękuję. W nicy dziwne sny miałam. Śniło mi się, że jednak dopiero teraz była u mnie implantacja i dlatego beta nie wyszła. W śnie wszystko możliwe. Jeżeli @ się skończy (ale najpierw) musi się rozkręcić, to będziemy działać.
Aschlee, nadzieje robią te głupie testy. Ale jest powiedzenie. Nadzieja matką głupich. Wytrzymam ten miesiąc i może w tym cyklu mi się uda A jak Ty się czujesz?
Pozdrawiam.
Karola, wolałabym widzieć jedną kreskę, a nie dwie. Tylko nadzieje masz, a tu lipa. Tylko najlepsze, że brzuch boli i to bardzo, a @ tak jakby nie było. Czasami lekkie plamienie różowe ze śluzem.
Pozdrawiam.
uda sie, bedzie dobrze, zajdziesz raz dwa :-)
reklama
Podziel się: