Jugoslawia moj kot w tydzien zmienil sie z garfilda w zyletke i lysieje do polowy wiec pewnie znowu zjadl cos zatrutego,przerabialam z nim to w zeszlym roku 150zl zeby go uratowac.a co najlepsze zastanawiam sie co on je skoro moj kot nawet boczku szynki nic nie ruszy,a co najlepsze ma skaze bialkową i mleka pic nie moze.karmy suchej nie ruszy ooo nie konserwy kociej taniej tez nie bo blllllllleeeeee ale jak kupie mu cos lepszego cenowo to zje
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Fruzka szlachcica masz w domu widzę. A wychodzi często na podwórko? Może któryś sąsiad go nie lubi i specjalnie go truje
cytrynowa_
Fruzka a z samcem musicie pogadać.
Jak dla mnie to coś go gryzie od środka Ale duma nie pozwala przyznać się do błędu.
Sama tak czasami mam. Ze jak coś mnie gryzie a nikomu nie mówię to bez kija nie podchodz.
I dopiero jak się wygadam/ rozprawie z problemem jest lepiej.
Jak dla mnie to coś go gryzie od środka Ale duma nie pozwala przyznać się do błędu.
Sama tak czasami mam. Ze jak coś mnie gryzie a nikomu nie mówię to bez kija nie podchodz.
I dopiero jak się wygadam/ rozprawie z problemem jest lepiej.
cytrynowa wiem ze musze i widze ze cos sie z nim dzieje pytanie co????skoro gadac nie chce ehhhhhhhh glupi jest i tyle.
a kot duzo przebywa na dworze najczęściej spi w karmiku na ptaki heheh. tez mysle ze sasaidka go dokarmila bo raz wpakowal sie jej na chate i zjadl jej cos tam,bo moj kot tak wgl umie lodowki otwierac :-)ale w domu jak otwiera to tylko swoje jedzonko wyciaga,za to kocha jesc chipsy czekolade i cukierki lodowe
a kot duzo przebywa na dworze najczęściej spi w karmiku na ptaki heheh. tez mysle ze sasaidka go dokarmila bo raz wpakowal sie jej na chate i zjadl jej cos tam,bo moj kot tak wgl umie lodowki otwierac :-)ale w domu jak otwiera to tylko swoje jedzonko wyciaga,za to kocha jesc chipsy czekolade i cukierki lodowe
cytrynowa_
Wez go zachabety i mu raz porządnie do słuchu powiedz że albo wszystko jak na spowiedzi albo niech wraca do mamusi
anula88
MAMY SIEBIE :0)
reklama
Podziel się: