reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawia moj kot w tydzien zmienil sie z garfilda w zyletke i lysieje do polowy wiec pewnie znowu zjadl cos zatrutego,przerabialam z nim to w zeszlym roku 150zl zeby go uratowac.a co najlepsze zastanawiam sie co on je skoro moj kot nawet boczku szynki nic nie ruszy,a co najlepsze ma skaze bialkową i mleka pic nie moze.karmy suchej nie ruszy ooo nie konserwy kociej taniej tez nie bo blllllllleeeeee ale jak kupie mu cos lepszego cenowo to zje

reklama
Fruzka szlachcica masz w domu widzę. A wychodzi często na podwórko? Może któryś sąsiad go nie lubi i specjalnie go truje

Fruzka a z samcem musicie pogadać.
Jak dla mnie to coś go gryzie od środka Ale duma nie pozwala przyznać się do błędu.
Sama tak czasami mam. Ze jak coś mnie gryzie a nikomu nie mówię to bez kija nie podchodz.
I dopiero jak się wygadam/ rozprawie z problemem jest lepiej.

cytrynowa wiem ze musze i widze ze cos sie z nim dzieje pytanie co????skoro gadac nie chce ehhhhhhhh glupi jest i tyle.
a kot duzo przebywa na dworze najczęściej spi w karmiku na ptaki heheh. tez mysle ze sasaidka go dokarmila bo raz wpakowal sie jej na chate i zjadl jej cos tam,bo moj kot tak wgl umie lodowki otwierac :-)ale w domu jak otwiera to tylko swoje jedzonko wyciaga,za to kocha jesc chipsy czekolade i cukierki lodowe :)

niech wroci z pracy jak pizne w ten durny cymbal to wyspiewa wszystko a co najlepsze jego mama dzwonila do mnie i jej tekst on Ciebie nie jest wart jak zawsze musi wszystko spierdzielić

Lux a to faktycznie trochę czasu
..

Jugoslawa nastraszyl nas dziad maly ....

Fruzka trzepnij mu a co,rozgrzana patelnia najlepiej ...a tesciowa dobra.

Pies maly,maltanczyk ....
uploadfromtaptalk1434367358481.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434367358481.jpg
    uploadfromtaptalk1434367358481.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry