reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Pies uratowany ... u weterynarza dostał ataku padaczki z tego wszystkiego, leki dal i nie wierzyl ze wrócimy. ... cala noc czuwalismy,o 4 mial atak padaczki w domu z mężem żeśmy go ratowali-horror ale daliśmy rade ;-) i potem zastrzyki,schladzanie i doszedł do siebie bez żadnych skutków ubocznych.. i on nie byl ciągle na sloncu,tyle co biegał i spacer ale to mu wystarczylo ....szkoda tych zwierząt bo one nie czuja ze tak mocno slonce daje ...

reklama
Jugoslawia czuje sie dobrze. Tylko glowa czasem mysli, czy wszystko ok bedzie. Zapisalam sie na przyszly wt do lekarza, do ktorego chodzilam w 1 ciazy- spec od usg i albo bedzie albo nie

lux: testy robiłaś i niby ujemne, ale w zasadzie dopóki nie przylezie to wszystko możliwe :| Mam nadzieję, że to się jakoś rozwiąże :D Albo tak albo inaczej :D Nie ma to jak pomocny post :D:D:D

fruzka: ehhhh to może go żelazkiem potraktuj, albo garem jakiś ciężkim? I wtedy wróci twój kochany chłop :D Oj to faktycznie jak sie człowiek wody obawia to koszmar do niech wchodzić, i to jeszcze do takiego jeziora...trzymaj się tam, silna baba jesteś. Dasz radę to unieść. A co się dzieje z twoim kotem?

anula: o kurde, biedny piesio :( Ale widać, że silna z niego bestia :) Dobrze, że wyszedł z tego :) Ja upału też nie lubię, no chyba, że gdzieś poza miastem, nad wodą czy w lesie. A tak jak ponad 30 stopni w słońcu to można zawału dostać :/

madziolina: eh głowa to zawsze daje do wiwatu w takich sytuacjach. Kochana, trzymamy kciuki i musi być dobrze!

Madziolina a w którym tygodniu juz jestes???
Lux to rzeczywiście Twoja @ ma wakacje hehe
wiecie co ???Nawet jak rozejdę się z R to pragne tego zeby byc w ciąży zeby miec pod sercem nasze dziecko i mam nadzieje ze w tym cyklu się udało...jednak mam nadzieje ze pojdzie po rozum do glowy i powie mi co na sercu mu leży w koncu po to mnie ma zebysmy we dwoje dali rade z wszystkim a nie dusic to dla siebie.

reklama
Do góry