reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Julka musi byc dobrze ;) tylko musisz sie teraz oszczędzać ;)
Super ze słyszałaś serduszko ;) cudowny dźwięk ;) pozniej fajnie patrzeć jak małe sobie fika koziołki ;)
U mnie dobrze choć dzis pojechałam na IP bo brzuch zaczął mi sie stawiać i sie przestraszyłam ze za wcześnie, ale lekarz pomierzyl, posprawdzał i powiedział ze jest ok widac taka moja uroda... Mam sie obserwować. Mała kopie jak szalona ;) a slub jak wszystko juz załatwimy to cywilny pod koniec lipca, a kościelny przełożony na przyszły rok ;)
Trzymam mocno kciuki za Was :*

reklama
Hej hej:-)

Cytrynowa udanych wakacji, tez mam ochote gdzies poleciec na wakacje, uwielbiam latac samolotem, ja to swir jestem bo i turbulencje lubie hehe:-D

Fruzka idz do dentysty, ja tez nie lubie zebologa i mam mega cykora, ale jak mus to mus:tak:

Madziolina pieknie rosnie beta:-)

Moniusia ja wiem kochana z tymi lekarzami, ale narazie jeszcze nie chcemy chodzic po lekarzach, staramy sie najbardziej jak mozemy hehe, ukladamy sobie zycie i przyznam szczerze, ze na chwile obecna to zycie jest takie na wysokich obrotach, ze czasu na myslenie o tym i lekarzy brak. I dobrze, bo jak nie mam czasu na myslenie itd to mniej to wszystko przezywam, a to jest dobre dla mojego stanu ogolnego i rownowagi psychicznej. Trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Jugoslawa wlasnie kochana wracaj juz;-)

Julia kochana trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze, krwiak sie musi wchlonac, jestesmy z Toba i wierze, ze bedzie dobrze:tak:

Luska hej kochana, my tez tesknilysmy, trzymam kciuki, aby to bylo to:tak:

U nas lato hehe wreszcie pieknie, ostatni dzien pracy przed weekendem, czuje sie taka wypompowana, ze w domu zasypiam nie wiem kiedy i w jakiej pozycji. Potem spie w autobusie w drodze do pracy, dzis bedzie ogrom pracy jak to przed weekendem;-). Dzis ostatni dzien @ i niech idzie w cholere franca;-)

Milego dzionka:-)

hej.u mnie juz po @ cale 3 dni byla,zab mniej boli na antybiotyku jade,chcialam dzis jechac ale dentystka juz na urlopie wiec do poniedzialku musze wytrzymac,do innej nie chce jechac bo tylko ta ma jeszcze do mnie cierpliwosc.u mnie duszno nie ma czym oddychac,zaraz smigam na festyn rodzinny z mlodym.
Luska jak test? Jugoslawia chyba w tym tyg juz wraca???

Jazza kochana to w koncu odpoczniesz:* jakie plany na dlugi wekeend?:)

Fruzka to teraz zaczniecie dzialac:)
a z zebem wspolczuje kurde, ja tez mam popsute, i jak zaczne wstawac z lozka musialabym sie wybrac, tez strasznie reaguje na dentyste:( mam traume na nich;/

Luska jak tam tescioszek?:)

Jugoslawa wraca chyba za tydzien, ale ten czas sie wlecze!

hej zrobilam rano druga kreska ledwo widoczna tylko pod swiatlem jade na bete w piatek bo dzis jestem u dentysty wiec nie dam rady beta da mi pewnosc bo testow jakos nie mam zaufania

Luska masz rację. Beta jest najlepsza.
Wrzucam wam trochę mojego słońca

Załączniki

• 1433319382065.jpg
    1433319382065.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
jaka cisza...Julka to jestesmy obie z dentystą,ja mam swoja była wogole moja szefowa przez dwa lata i ma do mnie cierpliwosc moge histeryzować plakac drzec sie itp nie mam ograniczen ze znieczuleniem we wrzesniu dostalam az 5zastrzykow a i tak wszystko czulam godz wyrywala mi zeba.mi sie one krusza i zostaje korzen co za tym idzie trzeba dziada dlubac.....boli mnie non stop ketonal mi sie konczy a te apapy ibupromy nic nie dzialaja:wściekła/y:jesc nic nie moge moze troche brzucha spadnie,chociaz taki plus....Mialam dzis 6miesiecznego bobasa na rekach kurde co za dziecko caly czas się śmiał,a jak wtulił się we mnie to łezka w oku i tekst przydało by Ci się takie ehhhhhhhh.czasami mam chęć zamknąć się w domu i nie pokazywać ludzią

Do góry