reklama
julka nie martw sie prosze czasem sie wchlaniaja wiec trzymam kciuki, hej lux. fruzka aliszia pysia tesknilam,
a u mnie okres mialam miec 30 maja a do tej pory go nie mam test z poludnia negatywny powtorze rano czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy? martwie sie ze az tyle dni mi sie spoznia
a u mnie okres mialam miec 30 maja a do tej pory go nie mam test z poludnia negatywny powtorze rano czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy? martwie sie ze az tyle dni mi sie spoznia
Lux sa dwa wyjscia alb sie wchlonie albo peknie i po ciazy...
Luska moze owu sie przesunela?
M zjechal do domu, cieszylam sie a tym czasem ryczec mi sie chce! przezywa to i beczy o wszystko, nieidzie z nim normalnie porozmawiac;/
Aschlee jak tam twoje dwie kreseczki???
Luska moze owu sie przesunela?
M zjechal do domu, cieszylam sie a tym czasem ryczec mi sie chce! przezywa to i beczy o wszystko, nieidzie z nim normalnie porozmawiac;/
Aschlee jak tam twoje dwie kreseczki???
Julia mam dwie kolezanki ktore mialy krwiaka i jedna ma Antosia juz pol rocznego a druga Kasie rodzi 1.07 i obu sie wchloną,wiec badz dobrej mysli i duzo leż.trzymam kciuki z calego serca kochana.a serduszko juz fasolki widzialas?
Luska hhej hej oooo to moze akurat jutro 2 kreski zobaczysz ?kciukam
a ja talent wyrwalam drzwi z zawiasow z lazienki szkoda ze zawias jeden tez odpadl ehhhhhhhh kolejny wydatek,plus moje kochanie na holu wraca do domu bo znowu auto padlo,przerobie go kuzwa na zyletki
Luska hhej hej oooo to moze akurat jutro 2 kreski zobaczysz ?kciukam
a ja talent wyrwalam drzwi z zawiasow z lazienki szkoda ze zawias jeden tez odpadl ehhhhhhhh kolejny wydatek,plus moje kochanie na holu wraca do domu bo znowu auto padlo,przerobie go kuzwa na zyletki
Julka u nas na październikowych jest Dziewczyna która tez miała krwiaka przy dzidzi ale co wizyta to sie zmniejszał i schodził do wyjścia będzie dobrze tylko musisz na siebie uważać, leżeć i słuchać lekarza a będzie dobrze
reklama
Fruzka tak widzialam jak pika i lekarz mi puscil jak puka serduszko mojej dziecinki
Blair kochana nawet niewiesz jak ja Marze by ta ciaza sie pozytywnie zakonczyla!!
jak samopoczucie?jeszcze troche i slubujesz prawda?
Dziekuje za dobre slowo kochane:*
Blair kochana nawet niewiesz jak ja Marze by ta ciaza sie pozytywnie zakonczyla!!
jak samopoczucie?jeszcze troche i slubujesz prawda?
Dziekuje za dobre slowo kochane:*
Podziel się: