reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ale postanowilam sie odezwac czytalam was caly czas ale nie mialam odwagi napisac przyjmiecie mnie z powrotem?

reklama
julka nie martw sie prosze czasem sie wchlaniaja wiec trzymam kciuki, hej lux. fruzka aliszia pysia tesknilam,
a u mnie okres mialam miec 30 maja a do tej pory go nie mam test z poludnia negatywny powtorze rano czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy? martwie sie ze az tyle dni mi sie spoznia

Lux sa dwa wyjscia alb sie wchlonie albo peknie i po ciazy...

Luska moze owu sie przesunela?

M zjechal do domu, cieszylam sie a tym czasem ryczec mi sie chce! przezywa to i beczy o wszystko, nieidzie z nim normalnie porozmawiac;/:(

Aschlee jak tam twoje dwie kreseczki???

Julia mam dwie kolezanki ktore mialy krwiaka i jedna ma Antosia juz pol rocznego a druga Kasie rodzi 1.07 i obu sie wchloną,wiec badz dobrej mysli i duzo leż.trzymam kciuki z calego serca kochana.a serduszko juz fasolki widzialas?
Luska hhej hej oooo to moze akurat jutro 2 kreski zobaczysz ?kciukam
a ja talent wyrwalam drzwi z zawiasow z lazienki szkoda ze zawias jeden tez odpadl ehhhhhhhh kolejny wydatek,plus moje kochanie na holu wraca do domu bo znowu auto padlo,przerobie go kuzwa na zyletki:wściekła/y:

Julka u nas na październikowych jest Dziewczyna która tez miała krwiaka przy dzidzi ale co wizyta to sie zmniejszał i schodził do wyjścia ;) będzie dobrze tylko musisz na siebie uważać, leżeć i słuchać lekarza a będzie dobrze ;)

reklama
Fruzka tak widzialam jak pika:) i lekarz mi puscil jak puka serduszko mojej dziecinki:)

Blair kochana nawet niewiesz jak ja Marze by ta ciaza sie pozytywnie zakonczyla!!:)
jak samopoczucie?jeszcze troche i slubujesz prawda?

Dziekuje za dobre slowo kochane:*

Do góry