reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane,

Odzywam się, bo wczoraj odbyłam rozmowę z M., sam ją zaczął.. powiedział, że chciałby w lipcu już podejść od in vitro.. powiedział, że już chce bardzo, i nie ma na co czekać jak jest możliwość.. więc jak teraz się nie uda (wczoraj wskazywało na owu.) to lecimy...M.był wczoraj długo sam na budowie, zamiatał i coś tam robił. Budowa idzie jak burza :) chyba go tak wzięło, że bez dziecka w brzuchu to nie do końca fajnie tak urządzać dom ;)

Dziś odbiera wyniki nasienia, bo coś nie było lekarki i nie było na wtorek jak miały być :)

milenia, madziolina gratki :)
julia, mam nadzieję, że wszystko dobrze... :)
jazza, piszesz, że się z nami zżyłaś, ja z wami też ;-) podczytuję was, wchodzę, ale nie ma czasu pisać, bo tą mgr muszę napisać do 01.06, bo żarty się kończą ;-) ale ciągnie nieziemsko co tutaj się dzieje ;-)

Kochane przepraszam Was!!!!!

Sadzilam ze napisalam w tym watku:/ jednak sie okazalo ze nie:/

Wiec tak beta z 260 wzrosla na 3551;-) Pisalam z lekarzem mowil ze super!

Wizyta udana, a balam sie jej strasznie tak mnie telepalo z nerowow ze koniec:/
Niewiadomo skad te plamienia??!!! No narazie niemozemy sie przytulac, duzo wypoczywac!!!
Wszystko jest ok jak na ten tydzien;-) wiadomo fasolina jest 2 tygodnie mniejsza niz OM wskazuje! Pewnie dlatego jeszcze dobrze sie czuje!

Moniusia super ze odjeliscie jakies kroki;-) trzymam za Was:** mam nadzieje ze jednak in vitro sie nie przyda!!!

Kamcia niema @ jest nadzieja;-)

Madziolina, fruzka,aschlee;****

Ze mna byla przyjaciolka ktora jak sie okazalo ze tez jest w ciazy;-) bedzie rodzic w paro dniowym odstepie! No ale kurcze u niej nieciekawie wyszlo ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!!! Prosze trzymajcie za Nia i mnie kciuki

Karola widzisz znasz juz problem, to polowa sukcecu, teraz tylko zbic i czekac na dobre wiesci;-)

W tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę i wykres wygląda obiecująco;). Ciekawe czy się uda. Wychodzi ze 5 mogę testowac;)

I ponawiam pytanie używała ktoraś nystatynę przy staraniach

Pysia ja tez mierze ale tylko dlatego ze lekarza mi kazal.Moj wyglada dosc....dziwnie [emoji15]

Kamcia, z tą sodą to na spokojnie do tego sobie podejdź, bo to żarty :) Trzymamy &&& oby @ nie przychodziła :)

Dziewczyny, ja się boję, że pokażę szefowi zwolnienie z kodem B i będzie wiedział, że coś kombinuję z ciążą. A nie daj Boże coś pójdzie nie tak i stracę ją, wtedy mój wredo-szef mi tak da popalić, że mi się odechce.
Myślę czy urlopu nie wziąć..

a mi sie o tempce przypomnialo tygdzien temu dopiero....wiedzialam ze ja nie dopilnuje takich rzeczy kurdek.Julka kciuki zacisniete.musze mlodeu zmieniec lekarza znowu dzis goraczkuje :szok:przeciez on 3 tyg na antybiotykach leci

reklama
Do góry