reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
wiem ze plamienia sie zdarzaja..mialam z corka...

madziolina, ja tylko do gina prywatnie chodze:) mowisz ze nieda zwolnienia? ja chodzac tydz. do pracy zaczelam plamic;/ ja w oststniej ciazy z miejsca dostalam zwolnienie:)

zlapalam dola ze masakra wyc mi sie chce kuzwa te co nie chca ups wpadka skrobanka itp itd a my ktore dbają o siebie pilnuja owu itp i gowno wychodzi szlak mnie trafia!!!!!!!buuuuuuuu mam winko zakupilam ide chyba sie nim uracze mlody dawno spi R z pracy wroci ok 23,a ja debilka jeszcze co teraz ogladam aaaa porody a co zabroni kotos glupiemu???jak sie dobic to sie dobic nie????nie rozczulajcie sie jutro pewnie sie ogarne ale dzis mam dzien użalania się nad soba wolno nie????wolno!!!!!

reklama
Do góry