reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Niby proszek do pieczenia tez Moze byc.
U mnie kiedys robiłam. I sie pienilo az milo. A ciazy brak
U mnie kiedys robiłam. I sie pienilo az milo. A ciazy brak
cytrynowa_
Wydaje mi sie ze Moze cos w tym byc. Jakis związek reagujący. Ale pewnie przy zaburzeniach hormonalnych to nie dziala
Kamcia2810
jedna kreska mowilam ze tak bedzie .....nie nie mam nadziei ze moze jednak @ nie przyjdzie nie wierze w takie cuda ......zajrzę po poludniu.Kamilcia a jak u Ciebie ?
U mnie też jedna kreska :-( 28dc i wiedziałam, że to nie będzie mój miesiąc.
Milenia ja od poronienia cały czas biorę vita-miner prenatal bo czytałam, że po stracie dobrze jest brać witaminy a nie sam kwas foliowy. Biore je główni ze względu na jod w składzie.
fruzka ja mam sodę to za tydzień jak @ nie przyjdzie to przetestuję tą metodę ;p
Kamcia2810
A nawet dzisiaj mogę sprawdzić czy będzie się pienić czy nie hehe
Kamcia może czerwiec to bedzie nasz miesiac?mi brakuje sil niby na luzie traktowalam ten miesiac ale przyszlo do testowania i dupka....opowiadaly wam babcie jak sprawdzaly czy sa w ciazy?moja mi kiedys mowila ze wkladalo sie zardzewialy gwózdz na 3 dni do moczu i jak rdza zeszla to ciaza
cytrynowa_
Kamcia może czerwiec to bedzie nasz miesiac?mi brakuje sil niby na luzie traktowalam ten miesiac ale przyszlo do testowania i dupka....opowiadaly wam babcie jak sprawdzaly czy sa w ciazy?moja mi kiedys mowila ze wkladalo sie zardzewialy gwózdz na 3 dni do moczu i jak rdza zeszla to ciaza
Nigdy nie pytalam. Moze mamy zapytam? Moze mi cos powie.
madziolina_p
Haha co Ty mowisz!!! Gwozdz do moczu :-)
reklama
Kamcia2810
Nie wiem czy będe się starać w czerwcu. Za równe 2 tygodnie miałam wyznaczony termin porodu :-(
Podziel się: