reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jazza pracowalas u mojej szefowej? U mnie jest takie mniemanie ze nie mamy zycia prywatnego i najlepiej to zeby nam lozka zalatwila w sklepie to byloby prosciej.

reklama
Jazza, przepis już wydrukowany, więc będę sobie przysładzać ;) dzięki

Jazza, masz rację z tą pracą, trzeba znać swoją wartość, swoje prawa. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę w sytuacji, w której będę musiała się godzić na takiego pracodawcę :)

Ja już sama nie wiem czy to kwestia ciśnienie dzisiaj, czy braku kawy, której nie piję od kilku dni, a może hormony już zaczynają buzować. SPAAAAĆ

Jazza, przepis już wydrukowany, więc będę sobie przysładzać ;) dzięki

Jazza, masz rację z tą pracą, trzeba znać swoją wartość, swoje prawa. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę w sytuacji, w której będę musiała się godzić na takiego pracodawcę :)

Ja już sama nie wiem czy to kwestia ciśnienie dzisiaj, czy braku kawy, której nie piję od kilku dni, a może hormony już zaczynają buzować. SPAAAAĆ

Ja odkad mieszkam w szkocji jestem gciagle spiaca. Chyba pogoda mi nie sluzy. Nawet kawa nie pomaga.

ja to dziś mam chec na winko koc i tyle,no takiego dola zlapalam przez ten test,sama sobie nie umiem slowa dotrzymac zeby testowac dopiero po terminie @.naprawde powinien byc zakaz sprzedazy testow przed @.a wogole pewnie jutro dojdzie test z allegro ale nawet nie mam zamiaru go marnowac.wiecie co w necie przeczytalam?niby to sposob babciny jest ze jak nasikasz w kubek i dosypiesz 2-3lyzeczki sody i jak pienic sie bedzie to ciaza a jak nie to nie bedzie sie pienic.hmmmm ciekawa jestem czy to prawda.Madziolina wez siknij :-)

nie moge znalesc tego o sodzie bo bym wkleila smiac mi sie chce,ale ciekawe jak te babki sprawdzaly czy sa w ciazy?Madziolina jak pienic i sie bedzie to wszystkie sikac na sode beda heheh

reklama
Do góry