reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

nie no R robi wszystko w domu ale najczesciej w wek jak ma wolne tak to wraca do domu ok 21 a od 6 pracuje wiec nie wymagam nic zbytnio od niego.tak zagrozilam i powiedzial czy jestem tego pewna on juz blagac mnie nie bedzie zeby zostac i ze ja sobie ubzduralam i na sile chce zniszczyc zwiazek.wiec zwala na mnie wszystko ehhhhhhhhhhh

wedlug mnie to on duma sie uniosl i tyle, problemy sie rozwiazuje a on od nich ucieka zwalajac wine na Cb

reklama
jak ja sie uniose duma to go szlak na miejscu trafi.cos mi sie wydaje ze dawno u mamusi nie byl :)) pewnie mu sie to przyda.ale zalezy jak dzis bedzie jak wroci

fruzka, bardzo dobrze, nie usługuj mu.. nie wiem co Ci powiedzieć.. mój praktycznie wszystko robi sam, z nikim nigdy nie pisał, często bawię się jego komórką, bo mi pozwala.. nigdy nigdzie beze mnie nie wyszedł, nawet na piwo z kolegą..nie wiem czy bym umiała być z takim mężczyzną.. dla mnie musi być tak jaki jest mój.. heh właśnie go doceniłam :)
Ale z drugiej strony nie ma co kogoś skreślać, tak o przez głupiego smsa. Każdy ma inny charakter. Ale pilnuj go. I nie pozwalaj sobie ;*

Ten mój Anioł zaraz będzie po mnie, kazał mi dać nr do kliniki niepłodności, bo chce zadzwonić spytać się o bad. nasienia, ciekawe czy zadzwonił. Upiera się, że pewnie on niepłodny.. ;p

moniusia ten bezemnie tez nigdzie nie chodzi czasami sama go wypycham zeby poszedl z kumplami sie spotkal zagral w pingla bo lubi.nie chcialabym wszedzie chodzic z nim itp pobawiac go chwili dla swoich znajomych,ja czesto wychodze sama on z moim synem zostaje tylko ja nie potrafie siedziec w domu.raz jedyny zabralam go na sabat czarownic bo bylo nas 5 i on nie mogl nas przegadac wiec teraz odrazu mowi ze on zostaje z mlodym.moj synus w koncu zdrowieje juz je nie ma goraczki i przestal sie drapac

reklama
wiesz jak bylo z z moim chlopem? lubil se isc pod sklep na piwko, wyleczylam go z tego, nie lata juz tam, woli se wypic w domu, choc i juz tak pije mniej niz nim poznal mnie, tez wojny byly o to uciekanie do sklepu, ja walczylam, by wiecej w domu siedzial i wygralam, Ty sprobuj z nim porozmawiac na temat wspolnych wyjsc, choc raz w miesiacu, to cementuje kazdy zwiazek

Do góry