reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Limonka moze akurat sie uda mimo chorob waszych.u mnie 16dc brzucho boli jak na @
Cytrynowa no tu problem bedzie boooo glupio mi troche pisac o tym mu nie staje na recznym:no: nie wazne czy to jego dlon czy moja...heh ale wystarczy ze go pocaluje w usta a juz deba ma hehe
Magiczny przycisk? Jak dla mnie to nie problem. Pójdziesz i będziesz za doping robić ;)
Zrobic bete jutro (48h od ostatniej) czy w sb, jak myslicie?
Ja bym w sobotę robiła. Trochę dłużej poczekasz ale wynik będzie pewniejszy

reklama
edita mnie ten skurcz cieszy wlasnie zaraz ide po niego do szkoly,pozniej obiad lekcje.ja dla R mowilam zebysmy zaczekali z badaniami ale skoro on chce to niech szuka gdzie sie u nas robi,cieszy mnie to ze sie tego nie wstydzi i sam dla siebie chce zrobic oj kocham tego mego R:-)mam nieziemsko dobry humor a wstalam jak z krzyza zdjęta

Cytrynowa jak ja go zdopinguje to chyba lyzka z siebie nasienie bede wyciagac hehehehhe :-) Limonka bete jutro zrob napewno piekny przyrost bedzie.dobra uciekam na chwile

Fruzka
Chłop na schwał:) Nie wstydzi się, nie boi, bo wie czego chce i o to walczy:) Super!:tak:

Limonka
Piękny test!:-D Beta jutro:)

Monisia
E tam jedna kreska...dzisiaj czwartek, a termin @ w poniedziałek, to trzymamy kciuki dalej!:tak::-D
A w którym dc masz ovu zazwczyaj? jak długie cykle? Może w 15dc będziesz akurat dzień przed ovu?
Albo pójdziesz oglądać pęcherzyk ciążowy...:tak:

A co do tych sposób to czytałam też właśnie, że młodzież ma takie pomysły jak: za pierwszym razem nie zajdziesz w ciążę, po stosunku wziąć prysznic i się wypłukać (?), albo znowu, że dziewczyna boi się, że zaszła bo ją palcem tam dotykał....:baffled::nerd::szok: taką wiedzę mają nasze nastolatki:baffled::dry:

Moniusia, Jugoslawa pewnie odpowie Tobie na Twoje pytania, ja niestety nie pomoge :(
ja tez jeszcze pare dni temu czulam sie jak na @, wszystko sie moze zdarzyc, do pn sporo czasu, trzymam kciuki!

Edita, eee tam :) nie wierzę w takie cudowne historie ;( Kochana pierwszy raz miałam owu po CLO test owu. wyszedł 13 d.c. :) no zapiszę się w poniedziałek może akurat jakoś się fuksnie, że trafię w dobry dzień :)

Mi się przypomina apropos tych historii jak brałam tabletki anty jak miałam 16 lat (przez 3 m-ce) dodatkową gumką się zabezpieczaliśmy, a i tak się trzęsłam, że zaciążę ;p

reklama
jestem.czytacie wiocha.pl?ja czasmi tam wejde i nie zapomne jak czytalam taki tekst.czesc wam uprawialam swoj pierwszy stosunek i wiecie z gumka bo chlopak mi powiedzial ze jak nie chce byc w ciazy to tak trzeba noi to zrobilismy.a teraz mam pytanie jestem 11 godz po stosunku i kiedy mam ta gumke wyjac bo juz mnie piecze.poryczalam sie ze smiechu wtedy i dalej jak to wspominam to sie brecham. Moniusia puki nie ma @ jest zawsze szansa

Do góry