reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ESOŁYCH WIĄT
Moje kochane :)
Postanowiłam już wcześniej złożyć Wam życzenia z okazji Bożego Narodzenia. Życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń i małej dzieciny upragnionej przez Was wszystkie. Aby nadchodzący Nowy Rok wlał w Wasze serca nową nadzieję i pozwolił cieszyć się życiem pełnym sukcesów, miłości i wszelkiego dobrobytu. Staraczkom życzę fasolki a ciężaróweczkom bezbolesnego rozwiązania i zdrowych dzieciaczków :)

Skoro już mowa o życzeniach to i ja się do nich przyłącze, gdyż jutro mam zabiebany dzień, a w piątek po południu jade do dziadków Życzę wam, żeby Święta były POGODNE, RODZINNE I SPOKOJNE

Cześć Dziewczyny:) Swojego czasu codziennie przebywałam na tym forum. Obecnie chciałabym odsprzedać zestaw leków, które zakupiłam do IUI (zestaw przepisany przez dr Jakuba Woźniaka->Poznań). Na zestaw składa się Pregnyl 5000j (3 ampułki), Menopur (5 ampułek), Luteina (2,5 opakowania), Duphaston (4,5 opakowania), Clostilbegyt (1 opakowanie). Wszystkie leki są z długim terminem ważności. Leki są już mi niepotrzebne a w związku z tym, iż są drogie to chciałabym odzyskać przynajmniej część kwoty. Pozdrawiam.

witajcie wieczorkiem kochane weteranki:))

Zjola ,Kwiatek- no baby w pracy takie fałszywe ,że mówię Wam............ale...pogadałam dzis z szefowa -mówię Jej ,że odchodzę ,żebysmy się rozeszły za porozumieniem stron a Ona mnie zapytała o parę spraw-powiedziałam to aż Jej oczy ze zdziwienia zrobiły sie jak 5 zł-powiedziała,że nie chce mnie stracić jako pracownika,że podaga z prowodyrami zamieszania ,że mam u Niej czyste konto,że PROSI ,mnie żebym została ..a na koniec dnia przyszła i dała mi 50zł "premii świątecznej" nie wiele ,ale zawsze-liczy się gest...dziś byłam ostatni dzień w pracy w tym tygodniu.

tak więc póki co zostaję...chyba ,że sie atmosfera nie poprawi;/;/

Carola- tulę,wspieram i jestem z Tobą-wracaj szybko-poprawy sytuacji życzę!!

Zjola jak tam prawko na motor???

ja wcinam pistacje i popijam herbata z cytryną..oj chyba będę latać do wc
c025.gif
:))

reklama
Witam porannie, u mnie nadal cisza tempka z rana 37,1. Wczoraj ząbka wyrwałam. Oj boli boli

Mama- mam nadzieje, że atmosfera w pracy się poprawi. Trzymam z całych sił&&&&&&&

JA wam równiez życze spokojnych, wesołych świąt i tego na czym najbardziej nam zależy czyli II kreseczek. Każdej z nas wcześniej czy później się uda . Ja to wiem.
A tym którym się jużudało spokojnego oczekiwania na rozwiazanie.

Do góry