reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

hej, ale się rozpisałyście... nie dam rady wszystkiego nadrobić ;)
Byłąm wczoraj u lekarza i stwierdził że wszystko jest ok-mimo że na rozpoznaniu dołączony do zdj wyraźnie pisze że nie jest [chodzi o kręgosłup]... i w dodatku boli... Przepisał mi jakieś tabletki przeciwbólowe i rozluźniające... i zalecił pływanie :)

reklama
lilith tak po cc jak najbardziej mozna miec zrosty, po kazdej operacji w podbrzuszu mozna miec zrosty

Jak bół Ci dokucza to idz prywatnie na rehabilitacje..tam dobiorą CI odpowiednie ćwiczenia..ja Chodze i ćwicze metoda Mc kenziego..tylko ze ja mam niestety dyskopatie;( i jeszcze inne zmiany...ale rehabilitant moze naprawde złagodzic Twoje objawy bez tabletek i przedewszystkim dobrac cwiczenia ktore nie beda pogorszaly stanu Twojego kregoslupa a nie robiac z nim nic bedzie tylko gorzej. i Tabletki napewno nie pomoga. Ja chodze na wizyty kontrolne 2 razy w miesiacu i place po 30 zl wiec to nie majatek. Oni zalecaja jak masz cwiczyc i regularnie wykonujesz te cwiczenia w domu. Mnie czasami dopada lenistwo i sobie odpuszczam ale jak bol wraca to wiem co i jak zrobic zeby przestalo i naprawde działa;-)

karolcia - koniecznie muszisz porobić badania, bez tego ani rusz, minitoring no i przepadać mężą - to podstawa!

Lilith - tak jak pisze amalfi, zrosty można mieć po każdej operacji, więc i po cc...niesteyy... ceny w klinice faktycznie nie najmniejsze,ale powiem Ci, że w Polsce w dużych miastach (typu Wrocław) wcale nie jest taniej...

Martusia - pływanie na pewno nie zaszkodzi, ale myślę, że dodatkowo powinnaś mieć jakąś rehabilitację....

Mama - a Ty co dzisiaj sobie wolne zrobiłaś???

ja już wróciłam z rowerku, trochę zmeczona, ale za to szczęśliwa:)

witajcie piękne moje :-)

chorera dostałam uczulenia na słonko, cała w swędzacych kropkach jestem - efekt tygodniowego opalania

breee - gratuluję podejscia i kciuki za 2 krechy za 2 tydnie :-) super ! Trzymaj tak dalej !

wikula - rowerek - świetny pomysł !!! dzięki :)) hehe

witam nową koleżnkę - zyczę powodzenia w staraniach :tak::tak:

dziewnie mi się czyta, jak piszecie o testach owu, monitoringu tp, ja juz dawno odpuściłam, ale widac każdy ma inny próg wytzrymałości ... mimo to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy zacisniete byscie szybciutko zobaczyły te cholerne II krechy, byśmy zobaczyły :-D:-D:-D !!!

mama - where are you ????????????

reklama
jestem ,jestem...
rano zawiozłam dzieci do przedszkola ,potem do labo i tam spędziłam 1,30 min ;/;/;/szlag!!
ale byłam na czczo badanie fsh i lh zrobiłam-50 zł zapłaciłam...wszystkie hormony po 25 zł jeden..

potem pojechałam do kumpeli,odebrałam Domisia i nadrobiłam z pierogami truskawkowymi:)

Amalfi zgadzam sie z Tobą..
tyle mojego komentarza..

witam Karolcie22-pisz często ,wyciągaj reke po wsparcie...:) zapraszamy:)
Wikula,Martusia- cześc babeczki :)

Palemka- jestem kochana,zalatana ,ale jestem :)

Kahaka- kiedy miałaś wyniki hormonów-na drugi dzień (tych co płaciłaś za nie) czy pozniej??

Myśa- my tu i silne i słabe..ja czasem też płaczę do poduchy..pisz kochana ,bedzie Ci lżej jak sie wygadasz..

Lilith- jak najbardziej zrosty są niestety możliwe po cc..

Iza-śmigaj na monitoring choć jeden cykl..masz prywatnie czy na nfz...?

Rurka- ja mam @ 2,5 dnia ,ale to co u Ciebie to jakaś porażka...kuraka czemu nam sie chrzani jak sie staramy???!!!!!!!??!!
tule i mam nadzieje,ze sie @ rozkręci i nie bedzie cyrków robić...

u mnie dziś 4d.c.
ja II krechy ciążowe zobaczę 5 czerwca :)))))))))))))))

buziaki 4all :):*

Do góry