reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Były Panie z Pcpr-u...zaproponowały matce spotkanie u nich,zgodziła się po czym wysłała pismo,że nie zgadza się i żąda przeniesienia Oliwii do innej rodziny zastępczej skoro nie może być z nią....
Co za idiotka!!!!!
Panie się zbulwersowały i stwierdziły,że mają rozwiązanie problemu:jak nie chce to niech nie przyjeżdża bo to jej problem,to ona powinna się starać.
Złożą jutro do sądu jej pisma,nasze sprawozdanie,opinię psychologa i swoje notatki.Sędzia pewnie spazmów dostanie.
W ciągu 8 dni powinno być sprawozdanie z RODK.Trzymajcie &&&&&&&&

Kasia,co Ty gadasz???? Nie waż się uciekać!!!! :)

Palemko,moja Ninka potukła swoje kule śnieżne i nie mogę nigdzie dostać...Młodamamusia wypatrzyła mi w gazetce Biedronki:)
A Sol,jest,jest:)

Ewcia pamiętaj,że lepiej samemu niż w złym towarzystwie...
Może piątek?Jak odbierzesz synka?My na 17.30 zawozimy Oliwkę to Was zabierzemy a o 19 możemy odwieźć jak będziemy Oliwię odbierać??

bunka
dzieki bardzi fajny artykul
zjola moge ci podac tylko irlandzki narazie teraz a potem jak kupie to polski ci dam, ale i tak to dopiero w lutym, bo w styczniu tez nie moge bo litwinka leci na ponad 2tyg wiec poczatek stycznia zajety juz jest
carol no zycie jest niesprawiedliwe, ale damy rade jakoś
ewcia nie kłoćcie sie tak z chlopem,szkoda nerwow kochana
kahaka oszalałas??? A fluidki kto nam przesle??? Dawaj troche. Bo jak COS nie chce zebym robila to IVF to moze sie uda, ale potzrebuje fluidkow

Ostatnia edycja:
hej Wam :)
a ja sie przyszlam przywitac bo dawno mnie nie bylo.. rezygnuje ze staranek :) bedzie seks ale tylko w tedy kiedy bedzie ochota... :) a clo biore zeby byly owulki i zeby byl okres... progesteronu ani innych cudow juz nie biore, odstawilam encorton i metforminke.. niech sie dzieje co cche, a w styczniu na laparoo... taki plan :)

Błonka,najważniejsze,żebyś dobrze się czuła ze Swoją decyzją:)
Gratulacje,że potrafisz taka podjąć.
Ja mam jeszcze 4 dni z Luteiną,potem czekam na @

jeszcze 2 miesiace temu bym takiej nie podjela... ale teraz, nie ma po co sie tak starac, nawet w idealnych warunkach nie wychodzilo wiec to poprostu musi chyba samo przyjsc... zmeczona jestem i juz mi sie poprostu nie chce... przychodzi taki czas samoistnie... ze juz nie ma takiego napiecia....

czesc błonka :) mam nadzieje, ze moze teraz jak odpuscisz, to się uda ... ;) choc wiem sama po sobie, że odpuscic sie nie da ... zbyt długo to wszystko trwa ... ale każdy jest inny :))

dobra dzwonie do Bytomia na hsg się umówić ... w dupie mam ból, zresztą ja już do bólu jestem przyzwyczajona ...

caro - aha taką szklaną, wiem wiem, teraz jak byliśmy w Bułgarii kupiał taką mojemu chrzesniakowi, z delfinkiem w środku i świeci na wszytskei kolory :)

dziewczyny jak ja bym chciała, żebysmy się wszytskie w jednym momencie doczekały , ale by byłooooo ....:-D:-D:-D:-D bosko !!!

reklama
palemko marzenia czasem sie spelniają ;p moze bedzie taki wysyp... za jakis czas ;p
mysli o dziecku beda zawsze... nie da sie nie chciec dziecka.. ale moze w innej kategori nie "już" tylko "kiedys jak sie uda"

Do góry