reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

bunka to musze Ci uwierzyc na slowo, bo sie na tym nie znam. W takim razie ile trwa krotki?? Tylko stymulacja??? Bez anty??

Kochana tutaj poczytaj sobie czym się różnią 2 protokoły:tak:

U mnie moja gin wybrała długi ze względu na to,że jest mniejsze ryzyko przestymulowania,a ja jestem bardzo podatna na stymulację.
Po porodzie jak podeszłam znowu do iui to przy dawce 65 jj gonalu wyhodowałam 4 pęcherzyki,które jak się pózniej okazało wszystkie pękły:-D

reklama
tak za pierwszym, wcześniej 5 nieudanych IUI/ Podali mi 2 blastusie jedna została ze mną. W sumie teraz cieszę się, że został jeden bo mam od 2 tygodnie problem z szyjką i nie wiem czy by wytrzymała

co do laparoskopii nie ma się czego bać, ja dość szybko po niej doszłam do siebie, miałam w czwartek w piątek byłam już w domu a w sobotę zaczęłam wstawać z łozka już dość często

Oj wiem coś na temat problemu z szyjką:-:)-:)-(
Mam nadzieję,że u Ciebie nie będzie większych problemów i za to trzymam kciuki:)

A co do laparoskopii to faktycznie nie ma czego się bać:)

Cały dzień sprzątałam,została mi podłoga do umycia ale to już jak K. wróci z pracy i rozpali w piecu,podłoga będzie ciepła to szybko wyschnie.
Jutro rano mam wizytację Pani z Pcpr-u.
Mężul jedzie o 3 nad ranem do Torunia jakiś wniosek zawieźć.Muszę rano wstać żeby dziewczyny przygotować do szkoły...Nienawidzę wstawać rano:(

Upiekłam jabłecznik.

Amalfi a może kupisz kartę do telefonu i zajrzysz przez neta w telefonie do nas?

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carolinee - ja też nienawidzę wstawać rano! Na szczęście jutro się wyśpię!:)))

Odebrałam wczoraj wyniki, wszystko w normie i teraz to już sama nie wiem co mi jest, niby zdrowa, a ciąży brak...

carol kupic moge karte i kupie ale pisac nie umiem,bo probowalam juz, czytam Was nieraz z pracy ale nie moge nic napisac
bunka a gdzie mam poczytac na temat protokolow

A tak w ogole dziewczyny to nie lecę teraz, bo cykl mi sie przedluzyl i na swieta bym musiala miec transfer, wiec nie moge leciec. Jestem wkurzona na maksa. Jak nie potzreba to cykle mam po 21 dni a jak potrzeba miec krotki to mam po 30 dni!! Cos nie tak jest. Jakos mam kłody rzucane pod nogi zeby nie robic tego IVF. Co to ma znaczyc??? W listopadzie mialam leciec, to mi babka z ktora pracuje "ukradla" moj termin urlopu, a teraz znow cykl mi sie przedluzyl. "Cos" probuje mi powiedziec zebym tego nie robila :baffled:

Amalfi trzymam kciuki za te zbiegi okolicznosci&&&&&& chciałabym żeby to cos co nie chce ivf wkrótce się ujawniło!!!
wiecie co ja mam serdecznie dosyć!!! moja bliska kuzynka w ciąży:angry: od ponad 2,5 roku cieszę sie z każdej ciąży znajomych i w rodzinie i już mam tego po dziurki w nosie. Kuuurrr.... czuje sie jak ktos gorszej kategoriii nie wiem czemu ku..... mnie to spotyka???? sory nas to spotyka. kiedy to się skończy! tym razem nie zamierzam okazywać jak to super że ktos inny jest w ciąży. Załamana jestem. Ona ma sporą nadwage, on pali papierocha za papierochem kurrrr no .... a my tu na głowie stajemy i dupa blada. Sory ale mnie zabili tą wiadomoscią. M zrobił mi drina i się pocieszam. No niedługo jak zostanę alkoholikiem to sie dzieci posypią jak z rękawa... z 10 minimum:no:

Wikula u mnie też wszystko siii poza tym sluzem a ciąży nie widzę.

reklama
Tymonka u mnie była kilka dni temu znajoma...19 lat,bez pracy,jara,odchudza się-tyje na zmianę i zaszła w nieplanowaną ciążę,przyjechała do mnie po ubrania bo nie ma a nie stać jej,organizowałam jej na BB ubranka dla dziecka.
W sobotę bierze ślub z ojcem dziecka...nie ma się w co ubrać a że ja mam kilka sukienek w duuuużym rozmiarze to przymierzyła kilka...w 2 wyglądała obłędnie,brzuszek,biust...a ona narzekała:a gruba jestem,a niedobrze mi itp itd...aż się popłakałam...ehhh....
Też w około wszystkie w ciążę zachodzą a ja nic...
I też mnie trafia...
A jak czytam historie o tych co porzucają dzieci,zabijają czy maltretują to już w ogóle...gdzie sprawiedliwość?

Bunka zapraszam,jeszcze ze 2 kawałki zostały:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry