reklama
E
EEnil
Gość
Hej
Właśnie wróciłam ale jakoś brak mi sił na pisanie.Wciąż źle się czuję,mdłości,brzuch spuchnięty,jajniki bolą i sikam jak głupia.
Może jutro będę się lepiej czuć.
Właśnie wróciłam ale jakoś brak mi sił na pisanie.Wciąż źle się czuję,mdłości,brzuch spuchnięty,jajniki bolą i sikam jak głupia.
Może jutro będę się lepiej czuć.
E
EEnil
Gość
Najzwyczajniej w świecie to jest niemożliwe...
Cześć babeczki!
Ewcia - ja wczoraj dostałam @ i też zdychałam.
Błonka - hsg nie miałam robione ale ja dwa razy zaszłam w ciążę, jak tylko M brał leki na poprawę żołnierzyków. Raz zaszłam po 2 tygodniach a drugim razem po dwóch miesiącach. Myślę więc, że u mnie z budową macicy i drożnością jajowodów jest wszystko ok. Zobaczymy co kariotypy pokarzą.
Carol - coś mi to niemożliwe wygląda na niemożliwe, żeby było niemożliwe
Ewcia - ja wczoraj dostałam @ i też zdychałam.
Błonka - hsg nie miałam robione ale ja dwa razy zaszłam w ciążę, jak tylko M brał leki na poprawę żołnierzyków. Raz zaszłam po 2 tygodniach a drugim razem po dwóch miesiącach. Myślę więc, że u mnie z budową macicy i drożnością jajowodów jest wszystko ok. Zobaczymy co kariotypy pokarzą.
Carol - coś mi to niemożliwe wygląda na niemożliwe, żeby było niemożliwe
Dzien dobry kochane
Ja dzisiaj wolneeeeeeeeeeeeeeee,,Matus tez,,ale juz oboje wstaliśmy..
Wszystkiego naj dla Nauczycieli
palemko dziekuje,,ale rano nawiedziła mnie @,,,,,normalka,,a sygnaturki fajowskie...iza
iza za mnie juz nie trzymaj...a ja za to za ciebie &&&&&&&&
Błonka ejj no zdrowiej...ech z chorobami...
Wikula &&&& hejA...
carol normalnie wspolczuje ci z takimi dlugimi cyklami...a jak dzisiaj sie czujesz??
Ja mam dzisiaj impreze z okazji DEN,,ale dostałam @ i zdycham,,bombowo,,wogole moj P pewnie sie obrazi ze pojde,,ale tak mysle na te 2-3 gdziny pojde..najem sie..pogadam i wroce,bo blisko mnie ta impra...
no chcialabym ale jakos nie moge sie wygrzebac.. a dzis sie obudzilam z mokra pizamką ;p myslalam ze sie popuscilam w nocy a to sluz haha
reklama
Podziel się: