reklama
u mnie tez cycuchy nie sa wyzncznikiwme bo co miesiac sa wieeelkie i bola... u mnie nic nie jest wyznacznikiem w sumie bo zawsze mam tak samo przed @...
ja dzis ogladam comedy central korzystam z wolnego poki jeszcze czas... a na obiad dzis chyba nalesniaki maz mnie do tesciowej zawiozl bo wczoraj mialam 38 stopni... a do pracy na caly dzien pojechal i sie bałłł... wiec ja dzis nie gotuje
to ja trzymam za plodne i za te co testuja niedlugo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja dzis ogladam comedy central korzystam z wolnego poki jeszcze czas... a na obiad dzis chyba nalesniaki maz mnie do tesciowej zawiozl bo wczoraj mialam 38 stopni... a do pracy na caly dzien pojechal i sie bałłł... wiec ja dzis nie gotuje
to ja trzymam za plodne i za te co testuja niedlugo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kahaka - dni płodne, za jakieś 13 dni Dzisiaj mam nadzieję ostatnia @ przylazła a potem 9 miesięcy przerwy. Staram się myśleć pozytywnie
Błonka - zdrowiej. Chociaż powiem Ci, ze leżenia w łóżeczku zazdraszczam. NO ja wiem, ze to głupie, ale ja ostatnio mam taką gonitwę, że jestem w kółko zmęczona
Błonka - zdrowiej. Chociaż powiem Ci, ze leżenia w łóżeczku zazdraszczam. NO ja wiem, ze to głupie, ale ja ostatnio mam taką gonitwę, że jestem w kółko zmęczona
zjola ja sie chetnie zamienie mam juz dosyc siedzenia w domu mimo ze jest taka pogoda a nie inna... praca nowa czeka a tu du pa jak pojde z takim katarem i w ogole samopoczuciem... klientow odstasze... teraz mialam sie szkoli a po niedzieli juz normalnie pracowac a tak sie wszystko odwleka..
E
EEnil
Gość
Eee,nie ma po co testować...może ginek się pomylił co do owu?
E
EEnil
Gość
Nie ma co.Właśnie znowu brzuch zaczyna boleć jak na @ więc pewnie zaraz przylezie
Zresztą robiłam betę w 25dc,wyszłaby jakbym zafasolkowała.
Zresztą robiłam betę w 25dc,wyszłaby jakbym zafasolkowała.
E
EEnil
Gość
Jak do 41dc nie będzie @ to pójdę
reklama
Dawno mnie nie było, bo tak jakoś wyszlo...czasami muszę odpocząć od wszystkiego...
ale pamiętam o was))
U mnie w sumie nic się nie dzieje, odpoczęła sobie (urlopoik miałam), w tym cyklu robię badania hormonalne (jutro pierwsza seria), które mam nadzieję coś wyjaśnią
Zaczynam studia podyplomowe, więc odrywam się trochę od myślenia o potencjalnej ciąży. starań oczywiście nie przerwałam, ale szczerze, to teraz z jednej strony nie na rękę by mi było zajść w ciążę (w przyszłym roku mam zacząć fają pracę), ale z drugiej oczywiście tego pragnę najbardziej!
carolinee - beta niekoniecznie w 25dc musiała wyjść, bo owulka mogła być w 13dc, ale do zagnieżdżenia mogło dojść później!
Wiecie co Amalfi???
ale pamiętam o was))
U mnie w sumie nic się nie dzieje, odpoczęła sobie (urlopoik miałam), w tym cyklu robię badania hormonalne (jutro pierwsza seria), które mam nadzieję coś wyjaśnią
Zaczynam studia podyplomowe, więc odrywam się trochę od myślenia o potencjalnej ciąży. starań oczywiście nie przerwałam, ale szczerze, to teraz z jednej strony nie na rękę by mi było zajść w ciążę (w przyszłym roku mam zacząć fają pracę), ale z drugiej oczywiście tego pragnę najbardziej!
carolinee - beta niekoniecznie w 25dc musiała wyjść, bo owulka mogła być w 13dc, ale do zagnieżdżenia mogło dojść później!
Wiecie co Amalfi???
Podziel się: