reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
u mnie tez cycuchy nie sa wyzncznikiwme bo co miesiac sa wieeelkie i bola... :) u mnie nic nie jest wyznacznikiem w sumie bo zawsze mam tak samo przed @...
ja dzis ogladam comedy central :) korzystam z wolnego poki jeszcze czas... a na obiad dzis chyba nalesniaki :D maz mnie do tesciowej zawiozl bo wczoraj mialam 38 stopni... a do pracy na caly dzien pojechal i sie bałłł... wiec ja dzis nie gotuje :D:D:D:D
to ja trzymam za plodne i za te co testuja niedlugo :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kahaka - dni płodne, za jakieś 13 dni :) Dzisiaj mam nadzieję ostatnia @ przylazła a potem 9 miesięcy przerwy. Staram się myśleć pozytywnie :)

Błonka - zdrowiej. Chociaż powiem Ci, ze leżenia w łóżeczku zazdraszczam. NO ja wiem, ze to głupie, ale ja ostatnio mam taką gonitwę, że jestem w kółko zmęczona :(

zjola ja sie chetnie zamienie mam juz dosyc siedzenia w domu mimo ze jest taka pogoda a nie inna... praca nowa czeka a tu du pa jak pojde z takim katarem i w ogole samopoczuciem... klientow odstasze... teraz mialam sie szkoli a po niedzieli juz normalnie pracowac a tak sie wszystko odwleka..

Nie ma co.Właśnie znowu brzuch zaczyna boleć jak na @ więc pewnie zaraz przylezie:(
Zresztą robiłam betę w 25dc,wyszłaby jakbym zafasolkowała.

reklama
Dawno mnie nie było, bo tak jakoś wyszlo...czasami muszę odpocząć od wszystkiego...
ale pamiętam o was:)))
U mnie w sumie nic się nie dzieje, odpoczęła sobie (urlopoik miałam), w tym cyklu robię badania hormonalne (jutro pierwsza seria), które mam nadzieję coś wyjaśnią
Zaczynam studia podyplomowe, więc odrywam się trochę od myślenia o potencjalnej ciąży. starań oczywiście nie przerwałam, ale szczerze, to teraz z jednej strony nie na rękę by mi było zajść w ciążę (w przyszłym roku mam zacząć fają pracę), ale z drugiej oczywiście tego pragnę najbardziej!

carolinee - beta niekoniecznie w 25dc musiała wyjść, bo owulka mogła być w 13dc, ale do zagnieżdżenia mogło dojść później!

Wiecie co Amalfi???

Do góry