reklama
E
EEnil
Gość
Jak dostanę w końcu @,której nie wiem dlaczego nie mam to pójdę do ginka i poproszę o zmianę,są inne leki,droższe ale mają mniej skutków ubocznych.
E
EEnil
Gość
Sytuacja wygląda tak:
w 13dc byłam u ginka i stwierdził owulację,szybko jak na mnie bo zwykle cykle miewałam 35-40dni.Ale ok.
W 25dc beta wyszła 0 mimo pozytywnego testu ciążowego (chyba za późno spojrzałam na test).
Dzisiaj jest 35dc.
Od 24dc mam co kilka dni bóle jak na @ i nic...
Teraz już po zawodach,bety nie ma co robić.
Podobno Bromergon powinien pomóc w regulacji cyklu...jak owu była w 13dc to już miałam nadzieję,że wszystko wraca do normy a tu dooopa(((
w 13dc byłam u ginka i stwierdził owulację,szybko jak na mnie bo zwykle cykle miewałam 35-40dni.Ale ok.
W 25dc beta wyszła 0 mimo pozytywnego testu ciążowego (chyba za późno spojrzałam na test).
Dzisiaj jest 35dc.
Od 24dc mam co kilka dni bóle jak na @ i nic...
Teraz już po zawodach,bety nie ma co robić.
Podobno Bromergon powinien pomóc w regulacji cyklu...jak owu była w 13dc to już miałam nadzieję,że wszystko wraca do normy a tu dooopa(((
E
EEnil
Gość
Nie jestem przecież.
Miałam iść na mecz...
No i dooopa,po meczu,Oliwia na fochu,zapłakana...kuźwa!!!! Wrrrr. Przecież nie zostawię jej tak samej bo jeszcze sobie coś zrobi.
Wcześniej z nią rozmawiałam i obiecała,że sama zostanie...Szykowałam się na ten mecz jak głupia,zwłaszcza,że na ostatnich dwóch też nie byłam...
Zaraz ja się rozryczę.
Miałam iść na mecz...
No i dooopa,po meczu,Oliwia na fochu,zapłakana...kuźwa!!!! Wrrrr. Przecież nie zostawię jej tak samej bo jeszcze sobie coś zrobi.
Wcześniej z nią rozmawiałam i obiecała,że sama zostanie...Szykowałam się na ten mecz jak głupia,zwłaszcza,że na ostatnich dwóch też nie byłam...
Zaraz ja się rozryczę.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie babeczki
pozdrawiam i ściskam wszystkie potrzebujące
Błonka nadal &&&& za Ciebie i fasollę
Carolaa- może za duży stres dla Oliwii i jak zobaczyła ,że się szykujesz to zaczęła się bać...
Zjola,Iza,Ewcia,Tymonka i wszystkie niewymienione -duże buziaki;*
lecę robić kolację..
jutro Zuza ma pasowanie na I szo klasistę na 8.30 i po wszystkim do domu...piątek ma wolny.
pozdrawiam i ściskam wszystkie potrzebujące
Błonka nadal &&&& za Ciebie i fasollę
Carolaa- może za duży stres dla Oliwii i jak zobaczyła ,że się szykujesz to zaczęła się bać...
Zjola,Iza,Ewcia,Tymonka i wszystkie niewymienione -duże buziaki;*
lecę robić kolację..
jutro Zuza ma pasowanie na I szo klasistę na 8.30 i po wszystkim do domu...piątek ma wolny.
E
EEnil
Gość
Hej Mama,pewnie tak,dlatego zostałam.Nie mogę jej zostawić w takim stanie.
My na 20.30 mamy dermatologa.
My na 20.30 mamy dermatologa.
Nie jestem przecież.
Miałam iść na mecz...
Zaraz ja się rozryczę.
sorrki ostatnio nie zaglądałam i nie jestem w temacie
szkoda meczy
Oliwka pewnie się boi wiesz ...
reklama
E
EEnil
Gość
Wiem,dlatego zostałam
Podziel się: