reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

dziewczyny mam wynik ale ujemny 1.83 a zawsze mam 1 .20 bezsensu no ale trudno... czekam na @, pani w lab mowila ze mozna powtorzyc za jakis tydzien ale po co skoro okresu dostane​

reklama
błonka może nie dostaniesz? może na betę za wcześnie?

ile może trwać cykl bezowulacyjny? bo chyba taki mam, ani mnie piersi nie bolą, ano brzuch a dziś już 32 dc

czesc dziewczyny:-)
mam nadzieje,ze przygarniecie mnie...,juz od ponad roku<z przerwami> staramy sie z mezem o trzecia dzidzie..ale jak do tej pory nic..:no::-(...czasami juz lapie takie doly..,zaczynam watpic,czy nam sie kiedykolwiek uda...

blonka tule wiec
madlen ja staram sie o pierwsze ze dwa lata , nie panikuj wiec, jak 79 to twoj rok urodzenia, to zdarza sie ze plodnosc niestety spada z wiekiem, doczekasz sie i trzeciego a tymczasem rozgosc sie u nas. A i jeszcze jedno co do zwatpienia, to jak chcesz opowiemy Ci o tym cos nie cos

amalfi dzieki..zwatpienie jest..co miesiac jak przychodzi kolejna @..
wiem,ze nie mam juz 20 lat i z zajsciem jest gorzej..ale nie myslalam,ze az tak......dlatego postanowilam do was dolaczyc,w grupie zawsze razniej..

reklama
troszkę nie zagladałam, ale cały czas o was pamiętam:))
znowu mnie głowa boli, więc na nic nie mam ochoty...wpadnę, jak będę w lepszym nastroju...

Do góry