reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka - witaj w klubie :) Ja też mam kominek i jakoś kombinujemy ale ceny są makabryczne! Chyba będę musiała obniżyć temperaturę z 22 na 20. Chyba zamarznę, bo ja ciepłolubna jestem :(

reklama
my mamy taki piec smieszny ze jak za malo grzejemy , to rachunki sa jeszcze wieksze... bo piec nie daje rady szybko ogrzewac domu i przy niskiej temperaturze pali gaz jak szalony a do kaloryferow i tak mniej idzie ciepla wiec nam to nic nie daje.. a znow jak palimy tak zeby bylo cieplo i systematycznie caly czas tak samo to rachunki sa mniejsze... chore nie? nienawidze tego ogrzewania i nienawidze zimy!!!! chclielismy na ekogoszek piec.. ale niestety okazalo sie ze "rure mam nie taka jak trzeba do komina i trzeba by wszystko wymieniac ;/

My ogrzewamy mieszkanie, więc ekogroszek odpada, bo pieca nie byłoby gdzie wtrynić. Jak jeszcze ceny podniosą, to nie wiem co zrobimy.

aha, no my dom ogrzewamy.. do tego mamy nieszczelny dach ;p i nie mamy ocieplenia jeszcze zrobionego.. ;p i nam wszystko ciepło przez sciany ucieka... my bysmy piec do piwnicy wtrynili ale kurcze instalacja do tego kosztuje majatek + piec i ekogroszek... ;/ nie wiem jak przezyjemy ta zime, w pazdzierniku ostatnia inseminacja bo sie rachunki za gaz zaczną..

Zasnęłam na 2h:szok:
My pozbyliśmy się kominka przy remoncie ale kupujemy nowy piec i dostaniemy w końcu solary i pompe ciepła:)

Błonka my dostaliśmy z gminy częściowe dofinansowanie....wpłaciliśmy 3tysiące,drugie 3 Teść nam wpłaca a resztę gmina.W sumie to 20tysięcy zaoszczędziliśmy
Na staraczkach mamy fasolkę:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was kochane. :*
Po pierwsze dziękuje że byłyście ze mną:) Jestem już w domku z wypisem i wszystko jest ok:D L4 na 2 tyg i do kontroli, bo na prawym jajniku mam niewielką cyste...

Buziam Was wszystkie

Do góry