reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka cześć kochana -u mnie dzis zalatany dzień na maxa....

Domi w przedszkolu si-masę buziaków dostałam i poleciał ;)
Zuza też dała radę..choć ciepło jest a ja Jej rajstopki założyłam ,ale kto wiedział,że słońce wyjdzie;/;/

w każdym razie apel był
pan burmistrz był
jakieś jeszcze 4 wazne głowy były

i to wsio-powitali,rozpoczeli rok i ...3klasiści przygotowali wiersze i piosenke na powitanie I klasistów i tu płakałaj ,że hoho....
chłopcy w garniturkach...:)))
pięknie :)

potem w klasie dogadywanie szczegółów..
dostaliśmy plan na jutro
kupilismy jeszcze książki do anglika
dostalismy kluczyki do szafek-każde dziecko swój
Zuza ma w dzienniku numer 6..

a na rozpoczęcie miłego dnia w szkole pani podarowała dzieciom po słoniku,żeby im przyniósł szczęście ;))

bilans tez zaliczony:)
wszystko si-dzieci zdrowe i sprawne ;))))

zasiadam do piwa bo jak wstałam o 7 i o 7.30 zawiozłam Domisia tak dopiero usiadłam.
dobrze,że Tom wziął wolne i razem się dzieliliśmy obowiązkami..

a w pracy oki-wczoraj dostałam 3 wypłatę :)))
dużo sobie zabiegów robię i oprócz tego zarabiam więc spoko loko;))

A ty kochana broń sie przed deprecha bo niedługo jesień i pewnie wszystkie zaliczymy depresję bo brak słonka...nadal nie wychodzi z fasolką...
powodzenia na egzaminie..

tak się cieszę ,że u Suzi wszystko si!!!!!

reklama
Suzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak coś czułam. Niech tych lekarzy gęś kopnie. Tak człowieka stresować!

widac pecherzyk u suzi :) pobrali jej krew na bete :)

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aż się popłakałam:)))

Zjola,współczuję zachowania ludzi:(

Kurka,biegam od nocki do toalety bo mam wrażenie,że @ przylazła a tu nic...mokro ale @ nie ma...

widac pecherzyk u suzi :) pobrali jej krew na bete :)
hura wreszcie dobre wieści:)
poprzytulaj są ode mnie smsowo:)
niech suzi się zastanowi nad zmieną lekarza

zjola hm... wiem zabolało tulę
mamcia wreszcie urlopik mały:-D a pogodzisz pracę z planem czy Zuzia do świetlicy będzie szła???
tymonka kochana skoro owu co to za depresja seksik na lepszy humorek

mam chyba znowu podwyższoną prl bo po przytulankach głowa z tyłu boli hm znowu bromek trzeba brać

Ostatnia edycja:
A ja w szoku jestem bo oprócz 1-wszego dnia brania Bromka nie czuję się źle...wczoraj zwiększyłam dawkę jak lekarz zalecił i nic...zero złego samopoczucia...

Mama no to super sie udał dzień. A wy teraz też działacie nie? ja dzis sie umówiłam na wieczor z m na ognisko:-D i później na działania w sypialni.bo tak wczoraj długo pracował, dzis wstal o 5 że nie było okazji wykorzystać mojej owulki. mam nadzieje że dzis nie za późno :) ale mam taki ból owulacyjny jakiego już dawno nie było to chyba jestem w trakcie. Wzięłam nospe-forte.
Carola no to żebys sie nie doczekała. trzymam kciuki!!!
Suzi mam nadzieję wpadnie do nas żebysmy mogły ją wycałować. a lekarze:angry:
Zjola współczuje kochana tej sytuacji, ale myslę że facet poczuł sie jeszcze bardziej głupio niż ty!!! niech mysli na przyszłosc.

Hej,
miałam wam pisac, co u suzi, ale widzę, że już wiecie. Miała betę 5000 i sie martwiła, czy nie za mała hehe. Napisałam jej, że betka śliczna i ma się nie martwić.

Ja miałam ciężki dzień. Na 9 rozpoczęcie roku, spotkanie z rodzicami...Stresowałam się jak cholerka. Na apelu było tak duszno, że musiałam wyjść, bo mi się słabo zrobiło.
Podpisałam umowę na rok, więc już teraz nic mi nie zrobią :-p
Okazało się, że mam w grupie dziewczynkę z ZD...Nie to, że się boję, ale ja będę sama i mam 25 dzieciaków. Oczywiście dowiedziałam się dopiero dziś, uwielbiam takie niespodzianki.
Jutro idę na 12.45, mam nadzieję, że nie będzie jednego wielkiego ryku.

Tymonka,ja mam torbiel z ostatniej owulki więc na fasolę 0 szans:(

Kasiu,super,że u Suzi jest ok:))))
Co to ZD?Zespół Downa?
Ja nie mam absolutnie żadnych uprzedzeń i jestem doinformowana co to za choroba itp ale jak byłam w ciąży z Ninką to uciekałam od chorych(niepełnosprawnych) dzieci...nie wiem dlaczego i wstyd mi teraz...może to hormony?

reklama
Do góry