reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mmm udanego wypoczynku:) ja też wywoskowana i niedługo działamy:)))

Wikula-no tak licze ,że może pomoże..co prawda od lutego 2010 juz tyle tego "zjadłam" i nic,ale jak mam to biorę...

idę do sąsiadki na kawkę..

Zjola cześć kochana!!!! Suzi ma fasolkę ,u Kahaki wszystko si a reszta nadal walczy..

reklama
Mama - ja to dopiero się tego wszystkiego nabralam, w tym cyklu dzisiaj dostałam już piąty zastrzyk pregnylu, bo moje pecherzyki nie chcą pęknąć a mam mieć IUI

Kurcze dupa mmie boli, brzuch mnie boli, ale mam nadzieję, że jutro już będzie wielki dzień:)

reklama
Do góry