reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Lato do d ........., chyba wpadnę w depresję :(

Rurka - mnie nie wychodziły testy owu a w ciążę dwa razy zaszłam, tak że się pilnuj.

Dzisiaj do mnie dotarło, że ostatni dzień w pracy jestem :) Od jutra urlopik :) najpierw dwa tygodnie w domciu i malowanie mieszkania, potem tydzień nas Soliną a potem, jak pogoda dopisze, to na motorku skoczymy na 4 dni do Gdańska. W związku z powyższym będę bardzo rzadkim gościem na forum. Odpoczniecie sobie ode mnie a potem będę miała dużo do opowiadania :)

Pozdro dla wszystkich

reklama
hej:)
Ninka ma jutro urodziny a imprezę miała w środę,dla dzieci w sali zabaw.Miała mieć jutro grilla dla rodziny ale wczoraj wszystko odwołaliśmy.Mamy kryzys małżeński i zastanawiamy się co dalej z nami będzie.
W sumie to chcemy się rozstać bo ja nie mam siły tego ciągnąć,on też raczej nie.
Głowa mi pęka non stop,@ nie ma tylko śluz zabarwiony na brązowo.

Lato do d ........., chyba wpadnę w depresję :(

Rurka - mnie nie wychodziły testy owu a w ciążę dwa razy zaszłam, tak że się pilnuj.

Dzisiaj do mnie dotarło, że ostatni dzień w pracy jestem :) Od jutra urlopik :) najpierw dwa tygodnie w domciu i malowanie mieszkania, potem tydzień nas Soliną a potem, jak pogoda dopisze, to na motorku skoczymy na 4 dni do Gdańska. W związku z powyższym będę bardzo rzadkim gościem na forum. Odpoczniecie sobie ode mnie a potem będę miała dużo do opowiadania :)

Pozdro dla wszystkich

No to udanego urlopu kochana:)

Część dziewczynki :-D
Widzę, że piwkować będziecie.
U mnie jako tako, trochę panikuję przed wizytą (9 sierpnia), boje się, czy serduszka malucha będzie biło :sorry:

Dzisiaj prawie cały dzień byłam u mamy i zrobiłyśmy ciasto. Poza tym ciągle zmęczona jestem, nic mi się nie chce.
Kasieńko wszystko będzie dobrze i inaczej nawet nie myśl :tak: Przecież szczęście do nas wszystkich musi się uśmiechnąć :-)
Ja dzis nie śpię od 5 :eek: ale to chyba z nerwów :-( Boje się jak to będzie o tej 12...
Na wieś jesteśmy już spakowani i gotowi...tzn mężulek w pracy do 11 i się zwalnia na pogrzeb i po prosto jedziemy do teściów i z nimi jedziemy :tak: Może wieczorem się odstresuje, oby:zawstydzona/y:
No i dzis wzięlam 2 tabl CLB:) Więc od ok 8 dnia zaczynamy podboje miłosne :-D

Oliwka &&&&& aby wszystko się poukładało:*
Amalfi piękna sukienusia aż miło się patrzy:)

Co za pogoda...........wrrrr :wściekła/y: żyć się nie chce

hejka wam

Ja wstałam dzisija po 6,ubrałam sie,,ale poszłam jeszcze lulu i dopiero sie obudziłam...

karolina no co az tak źle z wami...nieee nie moze byc az tak źle, wyobrażam sobie jak cie mdliło po fajeczce...
lopop no to mus kosczyc na zakupy...
lopop pokaz nowa fryzurke.
Kinga ja tez nie moge rzucic...
rurka no to czekamy razem z toba...
zjola no to od jutra laba..tzn remont...ale wpadaj na chwilke...

suzi aj faktycznie pogoda do bani...a dzisiaj masz ten pogrzeb,matko jak sobie pomysle jaki to ból dla rodziców, rodziny, znajomych--aj...trzymaj sie kochana..a deszcz pada bo niebo płacze-ja tak zawsze mówie...

Dzięki Dziewczyny :))

Kinga no właśnie zaczynam się denerwować. Dzisiaj 3 dzień bez duphastonu, a @ ani widu ani słychu. Przeciąga mi to wszystko cykl tylko, już chciałam iść do gina umówić sie na hsg i IUI a teraz wychodzi na to, że będę sobie czekać i czekać na małpiszona :|

a jak u Was Dziewczyny??

rurrka poczekaj jeszzce troszke...
karolinko no wiem takie milczenie dobija...ja nigdy pierwsza reki nie wyciagam,hee...a u was jak??

Ewcia - jak tylko będę mogła, to wpadnę :)

Oliwka - jak ja nie lubię jak u kogoś tak się knoci. Sama przez to przechodziłam i wiem czym to pachnie. Mam jednak nadzieje, że jeszcze nie wszystko u Was stracone a jeżeli jednak się rozstaniecie, to pamiętaj, że życie się jeszcze dobrze ułoży, zobaczysz. Znam to z autopsji tylko nie można się poddawać. Życie mamy jedno i trzeba je wydusić jak cytrynę-do końca! Trzymam kciuki &&&

Suzi - pozdrowionka

reklama
Suzi - co to jest clb???

Oliwka - zrób tak jak dla ciebie będzie najlepiej. czasami w życiu trzeba być egoistą!

zjola - fajnie, że masz długi urlopik, to chociaż zdążysz i zrobić remont i wypocząć:)

rurka- ja słyszałam, że po odstawieniu dupka @ może przyjść nawet po 10 dniach

Ja wczoraj wypiłam sobie piwko i od razu było mi lepiej:)
już zaczynam czuć jajniki, więc nie jest źle:)

Do góry