reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Dziewczyny, ile dni od odstawienia dupka powinna przyjść @? Bo ja już 2 dzień nie biorę i jeszcze jej nie ma
shocked.gif
a ginekolog powiedział, że będzie od razu od odstawienia.

cześć dziewczyny!
ja z kawką sie witam :)

rurrka daj znać jak u ciebie? ale to może dobry znak że nie ma @ ;]
Oliwka a Ty jak sie czujesz dzis? Widzę ze córeczka 4latka kończy teraz.. robicie coś? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć z kawką
u mnie ciąg dalszy pochmurnej pogody

Kinga super chociaż kawkę on-line wypijemy:)

u mnie jest 9dc a tak mnie strasznie brzuch boli nie jajniki tylko w dole brzucha
już mam wizje opadnięcia macicy czy jak to się zwie:( ćmi cały czas a w nocy spać nie mogę
ach zawsze coś:(

Ostatnia edycja:
reklama
lopciu cóż to za czarne wizje co???:eek: no przestań ryba! :no: nic złego sie tam Ci nie dzieje na pewno. nawet tak nie myśl dobrze?!
u nas też pochmurno cały czas....
co za lato fak :\\

Do góry