reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka-
c020.gif

urzędnicy.....

poszukam linka choć mój laptop a własciwie karta Orange tak wolno str.otwiera ,że może mi cierpliwosci nie starczyć..

Interwencja - Archiwum - news

reklama
Oliwka- ehhhhhhhhhhhhhhhh...
współczuje kobiecie..

a swoja droga nie wiedziałam,ze przez "udokumentowane " przez szpital poronienie przysługuje skrócony urlop macierzyński.....

przykre jest to ,ze jak pisze pani Monika-nie dość ,ze jest w żałobie po stracie dziecka to jeszcze walczy z urzędami...

straszne to jest...jak kuźwa tak mozna powiedzieć:może Pani wyrzucić...przecież to nienormalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki:)
wczoraj miałam super dzionek zwłaszcza po pracy- najpierw spotkałam się z koleżankami na obiadku, potem byłam z nimi na zakupach , potem u siostry m na drineczku i m mnie odebrał wieczorem. Nasłuchałam sie jacy to my z m jesteśmy obrotni, jak to sobie dobrze radzimy- super budujące:)
aaaa i jeszcze się dowiedziałam że mam bliźniaki z m :szok: takie już duże bo na studiach mieliśmy.... plotki w takim babińcu urzędowym w jakim pracuję są niewyobrażalne!!!!
Biorę to za dobrą monete!!! heeeeeeehheeee

MMmmmm, suzi, oliwka, kinga (i kto jeszcze?) mam nadzieję że nie przyjdzie do nas.....tak bym chciała....
mama odezwij sie czasem.
Ale jaja:) Dobre z tymi bliźniakami:D

To zdecydujcie się - rodzynek, czy rodzynka? :-D Ja bym wolała rodzyneczkę, ale mąż oczywiście rodzynka, więc wszystko jedno.
Dokładnie tak jak u nas:) ja chcę pisulinkę a mąż synusia:)hehehhe

@ się zaczyna:((((:)wściekła/y:

Kochana tulam mocno:( By ja slag!

Ginek kazał zachować spokój i przyjść 4sierpnia...:-(
Nic mi nie powiedział przez telefon,tak więc w poniedziałek dowiem się w laboratorium co i jak a potem i tak z wynikami pójdę do niego,akurat po @ powinnam być.

hey laseczki! dawno mnie nie bylo. ostatnim razem co pisalam to po dwoch dniach od spodziewanej miesiaczki dostalam @. nie zrobilam testu ale wydaje mi sie, ze to mogla byc fasolka. w tym miesiacu owu mialam 11.07 i IUI czyli dzisiaj jestem 11dpo i dzisiaj zrobilam bete i mam 1.6 ale to chyba za malo jak na ciaze....jeszcze 4dni do spodziewanej @. co o tym myslicie? a po to zrobilam bete bo jutro mam imprezke i nie wiem czy moge sie napic...aha i 9 licpa bralam ovitrelle ale wydaje mi sie, ze juz nie mam tego we krwi, zeby beta sie podniosla

Ja zwykle mam betę 0.100 czyli Ty masz więcej...
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę:)
Lepiej się oszczędzaj jutro i powtórz betę w poniedziałek:)

Ajjj,ja dalej czekam na męża...jeszcze 2h.
Oglądam ''Żonę dla milionera'' i próbuję zbałamucić żonę koszykarza:))) Chciałabym Nince zrobić niespodziankę na urodziny i zaprosić Go,zobaczymy co oni na to bynajmniej dziwne zaproszenie:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry