reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ilościowo może i dużo tych martwych ale zywych w ruchu też jest trochę ponad normę więc moim zdaniem nie jest zle, zresztą jedno badanie tak naprawdę o niczym nie swiadczy

dodałam wpis na bloga

reklama
No okaże się później co i jak.
Narazie stresuję się tymi martwymi.
Mąż w pociągu,wraca z Warszawy,będzie w nocy to sama się z tym gryzę:(

oliwka, coś TY, nie gryź się! Moim zdaniem najważniejsza jest ilość tych w szybkim ruchu i tu macie wynik super. A może te martwe to wynik jakiegoś zapalenia albo infekcji?
mama, no ja tęskniłam, a jak!!! Fajowo, że bedzie wypłata :-)

Ja już się chyba dziś nie odezwę, bo mąż przyjeżdża zaraz ze znajomymi, mają nocować u nas, a jutro z rańca jedziemy.
Odezwę się pewnie po powrocie, czyli w środę.

mama witamy!!!!
czy tęskniłyśmy????? jak możesz pytać:tak::tak::tak:

u mnie @ się rozkręca, przyjęłam to nieźle, widocznie już mi powszednieje:zawstydzona/y:
no cóż kiedyś nie przyjdzie tylko ciekawe czy przed menopauzą tego doczekam:wściekła/y:
Też mnie głowa zaczęła bolec- piję kawke. M wierci półki w kotłowni, ja zaraz robię małosolne. Kupiliśmy wino na wieczór, a co, tyle chociaż z życia.

Oliwka ja myślę o nowej fryzurze tylko koncepcji brak.

Tymonka- dzieki :*
a co do @ to przytulam
a055.gif
h030.gif

kurka siwa,nie tak miało być...
smacznego winka zatem..pewnie,ze w końcu małpa nie przyjdzie-może zrozumie szybciej niz myslisz ,ze jej nie chcesz i pójdzie won!

Oliwka- daj znac co powiedział gin!

Kahaka-
036.gif

przyjemnego wyjazdu i szerokiej drogi :)

mąż płacił rachunki dlatego mnie nie było a teraz dzieciom kolacje muszę zapodać..Domi obcięty maszynką-mój facet mały :)

Mama,nie może pochować dzieciątka mimo nowych przepisów:(
Kilka stron wcześniej linka wrzuciłam.
Ninka nie ma zamiaru spać,czeka na Tatusia a ten wróci przed 1 w nocy dopiero.
Ja sobie gotuję kukurydzę:)))))

reklama
Do góry