reklama
No i stało sie;/... leje:-(
U nas zaczelo wiac i ponoc zapowiadali burze ale tu i tak wszystko na odwrot hehe

Brzuchol mnie boli![]()
Jakby moj maz to skomentowal : ''Nie mow glosno bo d*pa uslyszy''hehe to tak na rozladowanie atmosfery hehe
Wzięłam jużOglądamy z mężem film: Ciacho
A mi juz ciasto wyroslo i ide robic bulki
E
Ewcia81
Gość
no jestem znowu
Puscilam dizeciom bajke,,
a tu moj wrocil z pracy,bo pogoda do dupy,,moja siora na kawe zjechała,,,
no i tak minelo pare godzin
U mnie leje,,leje,,leje,,,,,,masakra jak leje....
suzi przyszła @,,,nie ma testownaia,,ja to wiedzialam...ale mialam cicha nadzieje,olac to...
Amna no testy to podstawa....
Kinga to odpoczywaj,ale nas nie zaniedbywaj..
A ja dzisiaj ide na 19 na kolacje,wygralam jakas angrode za 400zł do kuchni cos,,a warunkiem jej odebrania jest przyjscie z dwoma dorosłymi osobami na kolacje,,ide zmoim i z kumplem jego tzn szwgarem...zobaczymy co to bedzie....
Puscilam dizeciom bajke,,
a tu moj wrocil z pracy,bo pogoda do dupy,,moja siora na kawe zjechała,,,
no i tak minelo pare godzin
U mnie leje,,leje,,leje,,,,,,masakra jak leje....
suzi przyszła @,,,nie ma testownaia,,ja to wiedzialam...ale mialam cicha nadzieje,olac to...
Amna no testy to podstawa....
Kinga to odpoczywaj,ale nas nie zaniedbywaj..
A ja dzisiaj ide na 19 na kolacje,wygralam jakas angrode za 400zł do kuchni cos,,a warunkiem jej odebrania jest przyjscie z dwoma dorosłymi osobami na kolacje,,ide zmoim i z kumplem jego tzn szwgarem...zobaczymy co to bedzie....
dorota_b
Fanka BB :)
Witam się i ja
z kiepskim homorem i gilem do pasa od płaczu. Dziś mój pierwszy aniołek konczył by 3 latka, i znów miliony pytań, które pozostaną bez odpowiedzi na zawsze
z kiepskim homorem i gilem do pasa od płaczu. Dziś mój pierwszy aniołek konczył by 3 latka, i znów miliony pytań, które pozostaną bez odpowiedzi na zawsze
reklama
Podziel się: