reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A ja dziś nie pałam takim optymizmem jak wczoraj :confused2: Jakoś tak sądzę że @ przyjdzie :-(
Cycuszki pobolewają ale bez szału, siusiam troszkę częściej ale to psycha chyba zadziałała;/

Dziś mężuś też ma wolne więc spędzę z Nim troszkę czasu:):):)
Ewcia robisz jutro test?

suzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja nie wiem czy robie jutro test/?? jeszcze czekam...moze jakby nie padało to poszłabym do apteki,,ale pada i nie mam ochoty wychodzic...

dobra zmykam na godzine,,bo dzieci beda bajke ogldały carsy 2

Witam wszystkie piękne Panie!!!

Było o paleniu, to i ja się przyznam, że palę, coz jakiś nałóg trzeba miec, a nie mogę się wszystkiego wyrzec przez starania, bo calkiem bym zwariowała...

chcę w przyszłyym tygodniu zrobić sobie badanie prolaktyny. Zrobiłabym jeszcze tsh i fsh (dobrze piszę??), ale nie wiem w jakim dniu cyklu to sie powinno robić, czy można w dowolnym????

Prolaktyna 21-25 dc
FHS 3dc ewentyalnie 2 lub 4
TSh tarczyca nie ma chyba jakiegos odpowiednika

Ewcia zamęczysz te dzieciaki tymi Carsami,non stop jedna bajka:))) hehehe,testuj!
Ja zaraz zmykam,jadę z teściem po marynarkę.

prolaktynę to wiem, że obojętnie kiedy
progesteron wiem, że się robi w 21-25dc...a reszte to nie wiem, ale zaraz sprawdzę w necie...

reklama
Do góry