reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama dobrze, że tyle załatwiłaś i dostałaś te skierowania, jak sama pisałaś teraz Twoje zdrowie najważniejsze!! Szkoda, że @ miała przyjść ale z drugiej strony jeśli i tak miałaby przyjść to lepiej wcześniej niż przeciągać jak u mnie czy Kahakaki ostatnio..
Zajmij się teraz sobą kochana i a nóż zafasolkujesz nieświadomie, czego CI szczerze życzę!

Betusia Ty @ teraz nie dostaniesz, za wcześnie na nią i się nie wkręcaj ;p
Co do ciasta masz rację, ćwiczenia czynią mistrza :)

Kahaka piękne są te kartki!! może stronkę swoją jakoś załóż by więcej osób mogło podziwiać??

Też mi się zdaję, że to od tego oleju bo widziałam jak blacha wyglądała od spodu ;/

Boleć mnie coś zaczęło po lewej, kuję mocno co jakiś czas..

A co do humoru to mój mi zepsuł standardowo, oby niedługo przeszło.. jutro szykuje dla nas jakąś niespodziankę to pewnie ją z @ będę spędzać haha :D

Bree dalej nie ma :(

reklama
lilith no nie wiem co Ci mam odpisac ;) Kochana jestes :)

teraz fakt nic nie czuje nic zupelnie nic ale wiem ze przylezie tak wlasnie 29 do 32 dnia max mojego cyklu i wiem ze chyba teraz pierwszy raz jak przylezie to bede plakac juz mi sie chce plakac jak pomysle ze sie przyczlapie.... zaczynam miec mega dola.....

mam pytanie jak widzialas moj cykl to kiedy powinnam sie jej spodziewac ?

ja tam wiem ze Ty @ nie dostaniesz !!!!! wiec przestan pisac glupoty ;) kluje powiadasz ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
mmm- do neurologa powiedziała,ze śa takie terminyyyy,ze hoho i jak rezonans cos wykaże to dopiero bedziemy działać ale to juz pewnie w szpitalu..narazie badania z krwi i rezonans....

Lilith,Betusia- dzięki kochane...dzięki za wsparcie i za &&&..

powiedziała jeszcze ,ze moja szyja jej sie nie podoba ,ze wygląda jakos "dziwnie" ....ze to może tarczyca...a ja mam NORMALNĄ szyję-nie widze ,zeby była dziwna.....o co jej mogło chodzić ???????????????

mama, kurdeeeeee, myślałam, że chociaż Ciebie @ ominie... :-( Dobrze, że przynajmniej lekarka na poważnie wzięła Twoją sprawę, zrobisz badania i będzie wsio wiadomo. Może to cos z krzepliwością?
mmm, to ciasto jest bardzo prościutkie-Ty to mistrzyni jesteś kuchni, to dla Ciebie pestka ;-)
LILITH, następnym razem się uda ciacho :tak:. A nie wiesz, gdzie można jakąś stronę założyć, bo ja sie nie znam. I nie smuć się, bo ze swoim się zaraz pogodzisz, o!

Mój przed chwilą wrócił z pracy i mimo że zmęczony, to go na spacer wyciągnąć muszę, bo w tym domu już wysiedzieć nie mogę.

Mamuś Bo czasami przy tarczycy ma się , nie wiem jak to obrazowo napisac ale taka grubsza szyje masywna tak na dole jakby troszke wybrzuszona....
ale hormonki zrobisz i bedzie wiadomo , ale ponoc najlepiej zrobic usg tarczycy ... tak mi kiedys doktor mowila bo wyniki hormonow to jedno ...
ale ni emartw sie na zapas proszę :)
a w ogole nie dziękuj od tego jestesmy zeby sie wspierac prawda :))))))) :*********

kahaka albo zaloz bloga z karteczkami :)

mmm- do neurologa powiedziała,ze śa takie terminyyyy,ze hoho i jak rezonans cos wykaże to dopiero bedziemy działać ale to juz pewnie w szpitalu..narazie badania z krwi i rezonans....

Lilith,Betusia- dzięki kochane...dzięki za wsparcie i za &&&..

powiedziała jeszcze ,ze moja szyja jej sie nie podoba ,ze wygląda jakos "dziwnie" ....ze to może tarczyca...a ja mam NORMALNĄ szyję-nie widze ,zeby była dziwna.....o co jej mogło chodzić ???????????????
a o EEG coś mówiła warto to sprawdzić,
mmiałam podobny problem z bólami głowy, na szczęście trafiłam na neurologa u którego tylko na pierwszej wizycie byłam prywatnie, potem już przyjmował mnie na NFZ, nawet przyśpieszył mi termin CT, bo miałam czekać 2 miesiące, a miałam po 2 tyg od wizyty :)

mama, kurdeeeeee, myślałam, że chociaż Ciebie @ ominie... :-( Dobrze, że przynajmniej lekarka na poważnie wzięła Twoją sprawę, zrobisz badania i będzie wsio wiadomo. Może to cos z krzepliwością?
mmm, to ciasto jest bardzo prościutkie-Ty to mistrzyni jesteś kuchni, to dla Ciebie pestka ;-)
LILITH, następnym razem się uda ciacho :tak:. A nie wiesz, gdzie można jakąś stronę założyć, bo ja sie nie znam. I nie smuć się, bo ze swoim się zaraz pogodzisz, o!

Mój przed chwilą wrócił z pracy i mimo że zmęczony, to go na spacer wyciągnąć muszę, bo w tym domu już wysiedzieć nie mogę.

właśnie ciasta to moja pięta achillesowa, tylko muffiny mi wychodzą, no i raz mi wyszedł sernik :)

Korzystając z okazji ze Rafałek nie chce jeszcze zobaczyć swojej mamusi i tatusia . :-(
Kazał przekazać wam fluidki ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Młodamamusia, łapiemy łapiemy ale nie dziękujemy co by nie zapeszać :tak:

Kahaka nie mam pojęcia, ale mogę popytać innych co mają swoje stronki co i jak. A ciasto jest smaczne, tylko własnie takie mokro papkowate u spodu. Zobacze co moi na nie powiedzą bo pierw obiadek. Rybka już na grillu, ale capi :D

Mmm rób to ciacho, dobre i wyjdzie CI na pewno, tylko zmieszaj wszystko a nie jak ja połowe a resztę na blaszce ;p

Do góry