Mama dobrze, że tyle załatwiłaś i dostałaś te skierowania, jak sama pisałaś teraz Twoje zdrowie najważniejsze!! Szkoda, że @ miała przyjść ale z drugiej strony jeśli i tak miałaby przyjść to lepiej wcześniej niż przeciągać jak u mnie czy Kahakaki ostatnio..
Zajmij się teraz sobą kochana i a nóż zafasolkujesz nieświadomie, czego CI szczerze życzę!
Betusia Ty @ teraz nie dostaniesz, za wcześnie na nią i się nie wkręcaj ;p
Co do ciasta masz rację, ćwiczenia czynią mistrza
Kahaka piękne są te kartki!! może stronkę swoją jakoś załóż by więcej osób mogło podziwiać??
Też mi się zdaję, że to od tego oleju bo widziałam jak blacha wyglądała od spodu ;/
Boleć mnie coś zaczęło po lewej, kuję mocno co jakiś czas..
A co do humoru to mój mi zepsuł standardowo, oby niedługo przeszło.. jutro szykuje dla nas jakąś niespodziankę to pewnie ją z @ będę spędzać haha
Bree dalej nie ma
Zajmij się teraz sobą kochana i a nóż zafasolkujesz nieświadomie, czego CI szczerze życzę!
Betusia Ty @ teraz nie dostaniesz, za wcześnie na nią i się nie wkręcaj ;p
Co do ciasta masz rację, ćwiczenia czynią mistrza
Kahaka piękne są te kartki!! może stronkę swoją jakoś załóż by więcej osób mogło podziwiać??
Też mi się zdaję, że to od tego oleju bo widziałam jak blacha wyglądała od spodu ;/
Boleć mnie coś zaczęło po lewej, kuję mocno co jakiś czas..
A co do humoru to mój mi zepsuł standardowo, oby niedługo przeszło.. jutro szykuje dla nas jakąś niespodziankę to pewnie ją z @ będę spędzać haha
Bree dalej nie ma