reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mamita wpadaj do nas..nie opuszczaj,bo i tak tu pustki...
no juz widze twoj gabinet...echhh super...

fajny masz podpisss

reklama
mama zeby bylo cacy to musi byc bordello, jak nie ma bordello to i nie ma cacy.. jak w kobiecej szafie... jak sie zrobi bordello, to potem ukladasz na cacy :p :-D
koraliczku puchy takie, że wiatr słychac jak gwizda :shocked2:

mąz pojechal do roboty wlasnie, dziecko spi.. i co tu robic? chyba walne w poduche...

ja bym podziergala jakis sweterek.. musze babci druty zakosic i kupic jakas welne fajna... zapomnialam juz trochę jak sie to robi, moze babcia mi przypomni :)

cześć babeczki..
u mnie po otwarciu gabinetu i czasu jeszcze mniej ..ale tak jak obiecałam Błonce naszej kochanej będę zaglądać w miarę możliwości :tak:
działam w pracy od 1,5 tyg.i już kilka klientek było :-Dmam zapisy na marzec więc jest git!!!

Kwiatek
&&&&&&&&&&&&& za Wasze starania !

Koralikowa
wydziergałaś ???;)

Błonka
Zoś zdrowa ?:-)

uściski for all;))

reklama
hej hej

ale tu pustki...

mamusia ja caly czas dziergam koszulki,kwiatki,koszyczki,kurki,baranki.....non stop...
s
uper ze ci sie udalo,ze idzie ci interes,,superrr....

Do góry