reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witajcie kochane weteranki:-)

wlatuję napisać ,że mimo nieobecności myśle i pamietam o Was!!

Błonka
Kahaka
Wikula
Lopop
Gwiazdeczka
Balbinka
Nagapalma
Bree
Koralikowa
Esme
Amalfi
Martusia
Suzi
Kora
i wszyyyyystkie pozostałe kobietki---> nadal &&&& za Wasze plany życiowe ...nadal &&&& za starające---> uściski dla Waszych krasnali
a dla Was buziaki:))

ja dziś "zaszłam w ciążę" :-D:-D:-D yyyyy załozyłam firmę --> ruszam 11 lutego ..
to bedzie moje 3cie dziecko ;-)

u mnie do przodu ..dzieci zdrowe,z mężem si ..słonko dziś wyszło to już w ogóle apogeum szczęścia hahahaha ;))
buziaki kochane i pamiętajcie o mnie ;-):-)

nooo mamita się wreszcię odezwała.. a może by tak ktos tu zajrzał? wątek nam sie rozpada dziewczyny :p
brakuje mi tego gwaru tutaj, dziewczyn, które kiedys tu były, ale sie zmyły...
u mnie dzis pochmurno, wieje, może bedzie padac, masakra
gotowac nie musze.. mam pomidorowa z wczoraj (jak dobrze :p ) ale musze posprzatac.. czekam tylko az zoska sie obudzi zeby jej nie obudzic haha

Błonka
no widze właśnie ,że się weteranki rozpierzchły :sorry2:

wracać babki-> dzieci robić :))
nie wierzcie w bociany!!
w kapuście też ni ma hahaha :))
trza działać ,dziergać i dusić chłopów---> do ostatniej kropli ~~~~o:-D

Błonka
ukochaj Zosie ;)pogilaj po brzusiu i niech rosnie zdrowo :)

do gilania to ona pierwsza :p a jak jej pierdze w brzuch to sie cały dom trzęsie od jej śmiechu :cool2:
dziećsię obudził to i czas na sprzatanie.. popoludniem musze zdjecia poukladac bo odebralam z fotojokera chyba z 200... oczywiscie same Zoski.... zwariowałam.......

Błonka
hahahahaaa..mówisz dom sie trzęsie --> to sama radość :)

poukładaj pikczery i ze 2 wystaw :-p daj oko nacieszyć kruszynką :)

odkurzacz sie drze-idę posprzątać :sorry2:

hejj

mamitaaaa jasna dupa,,w koncu sie odezwalas:-)..
ja juz na fb o tobie pisalam,ze zginelas nam...

chyba cie myslami zwiodlam tuu....

fajnie ze jestesss..super,ze firma rusza,,powodzenia...superrrrr.normalnie ciesze sie,,ze spelniasz marzenia...

Blonka jaka ona sliczna:) oczka ma boskie...

Koraliczku oczka na szczęscie po mamusi bo tatus ma mieszane jakies :p siwo zielono niebieskie :p a Zocha po mnie kolor oceanu :D
ciekawe co u suzi, jak tam alanek

reklama
Koralikowa
cześć cioteczka :-D
nasza kochana Błonka wyciągnęła mnie za kudły hahahaaa..napisała mi pw.
i myślę sobie-->wlece pokażę się ,żę żyję..

generalnie mało mnie na kompie ,ale obiecuję że jeśli tylko będę odpalać bb to zaglądne :tak:

Błonka
śliczna Niuńka..elegancko już siedzi :)
ukochać :)

byłąm w gabinecie...ale tam burdello bum bum :nerd:

Do góry