reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

cześć

dziewczyny wczoraj cały dzień w szpitalu przeleżałam . M zawiózł mnie w nocy z pn-wt złapałam rota :/ wymiotowałam jak kot... myślałam że sie wykończe szpital mi pomógł wstać na nogi. dziś mnie wypisali jestem już w domku.

pozdrawiam

reklama
Kinia - ŁO MÓJ BOŻE :szok:...no ale ze "sraczką" nie przelewki...raczej schudłaś po takich rewolucjach ...trzymaj się !!!
Zjoluś - CZEKAMY NA RELACJĘ

Mama, Mari, Kahaka, Błonka, Balbinka, MMM, Amalfi, Koralikowa, Kwiatuszek i CAŁA RESZTA SUPER BABECZEK POZDRAWIAM
:tak::-)

NIKUSIA ciao! Nie chce mi sie pisac dziś, bo moj syn-pies chory jest, juz mu lepiej po antybiotyku, ale nadal gile z nosa zwisają zielone. To co dopiero bedzie jak mi moje dziecko zachoruje, jak ja przezywam tak psa?:szok:

jestem po pracy ;)

Nikusia moja Zuza jest w drugiej klasie ..

Zjola nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Amalfi zdrówka dla syna -psa ;)

Kahaka uściski dla Was dziewczynki:):*

Balbinka co z Patisonkiem ?????

Kwiatek ,mmm,Lopop,Kinga pozdrawiam ..

kobietki jadę wieczorkiem ogladać lokal pod salon--->proszę o &&&&&&

reklama
Hello ;-)

Kinga &&&&& za szybki powrót do zdrowia :tak:
Zjola &&&&& za egzamin, ale pewna jestem że zdasz śpiewająco :-)
Mama &&&&&&& za lokal, oby był taki jak trzeba i nie drogi ;-)
Amalfi &&&&&& za szybki powrót psicy do zdrowia :tak:

i cała masa &&&&&&&&& za starające ;-)

Mama, Patisonek w piątek jedzie do nowego domku :-( Jak tylko poszła fama, że nadal jest dostępny to miałam prawdziwy casting na nowych rodziców :tak: Osobiście poznamy się w piątek. Przez tel i maila bardzo mądre małżeństwo i odpowiedzialne. Mają do nas 400km. Jutro jadę do sklepu kompletować wyprawkę. Dostanie od nas 15kg karmy, 5 zabawek, kocyk, obrożę, smycz, miseczki i jakieś zdrowe naturalne smaki. Nie wiem co jeszcze :sorry: Będę ryczeć za nim na pewno. Jakoś inaczej jest, jak jest kilka maluchów, a jak jest jedynak. Cały czas mieszka z nami w naszej sypialni. Łobuz jest, ale kochany. W wieku 6 tygodni miał opanowane załatwianie się na ogrodzie. Mój Orzeszek...

Dziewczyny, powiedzcie mi jedno. Nie to, że się nakręcam :sorry: ale... Dzisiaj mam 22 dc. Wczoraj szmaty latały :zawstydzona/y::sorry: i dzisiaj jak nic czuję lewy jajnik. Az nie wiem jaką pozycję przybrać, tak napierdziela. Zrobiłam test owulacyjny :confused2: wyszły dwie krechy. Zaznaczę, ze cykle mam 30-32 dniowe. Czy to możliwe, że owulka jest tak późno? I teraz tak - jak czuję ten jajnik, to znaczy że dzisiaj jest owulacja czy patrzeć na test - jest pozytywny, czyli według instrukcji powinna nastąpić jutro. Zgłupiałam :baffled::sorry: Zapowiedziałam eMkowi, że dzisiaj i jutro ma się mną porządnie zająć :sorry::zawstydzona/y:

Do góry