reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
sory, że tak odpisuje bo odpisuje, ale kurde mam taki wolny internet że wyć się chce, mama kamila, emilia, lilianna..któreś z tych, ale jeszcze nie wiem, w grę wchodzi również jagódka albo julia, ale jeszcze nie wiemy, narazie jej nie nazywam, bo jeszcze pewnie ze sto razy decyzja się zmieni, na końcowym etapie jakoś będzie trzeba podjąć ostateczną decyzję...nikusia powiedziałaś mi rano cześć, to odp[owiadam "cześć" :p:-D ale dowcipna jestem co nie..ewelinaheeeej, ładne fotki :p gdzie takie drzewa rosną?? amalfi no ominęło, nie wiem gdzie i kiedy pisałaś że się rozmnożyłaś, ja jakaś do tyłu jestem..jeszcze trochę i ruchy poczujesz, ja tak się niecierpliwiłam i dzidzie ponagłałam że chyba już w 16 tyg poczułam i to były mini kopniaczki :O jakoś to było jak euro było i chyba nasi mecz grali wtedy coś się w brzuszku zaczęło ruszać..
wogóle to chciałam wam powiedzieć, że wy chude jesteście, nie macie z czego się odchudzać, ja przed ci,ążą też 58 ważyłam i czułam się szczupła, a jestem niska...także wiecie...
no i ogólnie chciałam napisać Wam wszystkim CZEŚĆ na powitanie i dobranoc na pożegnanie :*:* i przepraszam że ja tak nie ze wszystkimi dyskutuję, mam nadzieję, że mi wybaczycie to niegodne zachowanie :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esme słonko,,alez sie rozpisalas...
no to hej i dobranoc,,odpoczywaj
imionka super...mi Julia sie podoba ale juz tak jestw rodzinie wiem odpada u mnie...

koralikowa no widzisz..jak piszę raz na ruski rok to muszę się wysilić i już pół strony zapisać, a potrafię jeszcze dłuższe, ale kto by to czytał wtedy :p hehe, także się wstrzymam, no to wtedy DOBRANOC ;)

HAJ :happy:
No u mnie już wiadomo, że nici z tego cyklu także czekam całe wieczne, długie 10 dni na :sad::sad::sad: @...powiem Wam, że to beznadzieja, że ja tak wiem... wolałabym nie wiedzieć i nawet jeśli miałaby być @ to, żebym nie wiedziała... a tu cholera jasna dokładnie tak samo jak zawsze ehhhh życie...mam nastrój dokładnie taki jak pogoda za oknem, co oczywiście też jest standardowym objawem, że się nie udało... To se ponarzekałam :sad:
Olunia za Ciebie &&&&&&&&&&& oby się udało!!!
Mama, JEDZ NA ZDROWIE...OWOCE SĄ ZDROWE
:tak:....I zawsze to lepiej niż schabowy po 20- stej :tak:

MMM - @ mówisz ....ehhh wredne te @...jak jasna cholera no.... tulę kochana
Koralikowa -
mówisz, że Tobie Julia....a ja bym trak nie nazwała... u nas wysyp Julek na Oddziale i nie wiem ale jakoś tak... chyba nie...ale to wiadomo rzecz gustu... JA OBSTAWIAM TAK ....nie no dobry żart.,.... zapewne marzenie nie do spełnienia ale obstawiam ....ehhh..... więc Łucja albo Hiacynta...i Dominik albo Franciszek ...kocham te imiona od dawna...czekają tylko na lokatora....
Esme.... to cześ i dobranoc no i skoro jest już dzisiaj to znowu cześć :-D:-);-)

hej hej
myślałam ze będę pierwsza... Nikusia nie możesz spać?
mi się podoba Sebastian albo Dominik dla chłopca, a dla dziewczynki Emilka albo Matylda :)

reklama
Esmeralda, a co? Chcieć odwiedzić to miejsce? ;-):-D

Koralikowa, life is brutal...ot tyle...:zawstydzona/y:

Mama, a z resztą babek ze starej paki masz jakiś kontakt?

Mmm, imię Matylda jest the best! ;-) Moja opcja dla dziewczynki: Matylda, Łucja lub Kornelia. Poza tym sentyment do Matyldy mam szczególny....mój synuś został poczęty w pensjonacie "Matylda" w Zakopanem :-D i gdyby był córeczką, pewnie tak by się nazywał :-D

Do góry