reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no i ja już po wizycie
na stan zapalny globulki cytologia pobrana
a wyniki tarczycy to:
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22

TPO 6,3 <34

więc wsio ok i na tym tyle

carolaa:eek:????
wikula no masakra a może "haftowanie" było od antybiotyku

Czesc weteranki:) witam wszystkich.
wikula współczuję sensacji żołądkowych, po swietach też miałam.
mama w biegu jak zwykle.
Evcia witaj na forum i dosiadaj się do nas.
buźki dla reszty

wikula szkoda ciebie... mam nadzieje że się pozbyłaś tego paskudztwa. buziak! fajnie że jestes juz z nami
lopop wiec ok jest? i co dalej.. czekać aż sie uda czy co mowił cos?

wikula szkoda ciebie... mam nadzieje że się pozbyłaś tego paskudztwa. buziak! fajnie że jestes juz z nami
lopop wiec ok jest? i co dalej.. czekać aż sie uda czy co mowił cos?
jest ok obstawia na blokadę mam sróbować odpuścić a jak nie to in vitro
no zostaje jeszcze IUI no ale już przechodziłam przez to

dzięki dziewczyny, ale na szczęście już mi przeszło

lopop - to na pewno był wirus, bo prawie cała rodzina się pochorowała...tak to bywa jak się spotyka z dziećmi...
wyniki masz dobre, to tak jak u mnie, z jednej strony t dobrze, a z drugie nadal nie wiadomo o co chodzi...

Kinga - a jak tobie dzień minął??

dokładnie lolop - to samo u mnie wyniki ok, iui nie pomogła wiec lekarze zalewcają ivf albo jeszcze się starać i może się uda.... ehhh trace nadzieję już

reklama
Do góry