reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
czesc laseczki:)
musiałam sobie zrobić kawkę popołudniu bo zasypiam. siedze sama w domku z kotem bo m jeszcze nie ma. spadamy jutro w gory na nartki bo u nas zimy nie widać. wiatr przewrócił nam choinkę na tarasie...
no to tyle u mnie.
mama ale masz wzorcowy wykresik:) ullla la jak długo zazwyczaj trwa cykl u ciebie, &&&&& za równie piękną końcówkę.

Tymonka ,ale się u Ciebie dzieje ;)))))
ja też oiję kawę bo zasypiam..póki latałam i sprzatałam ,zakupy ,po dzieci to było oki,a teraz usiadłam i li-pa!!
spanie mnie bierze..

a co do wykresu to ja pierwszy raz robie na stronie-zawsze w domu-klasycznie na kartce;))
w ostatnim cyklu faza lutealna trwała u mnie 16dni...a cykl 28
ale cykle mam różne i 24 i 25,27,28....

u nas znów zaczęło lać..wieje mniej ,ale pada;/

no to ja tak samo, kiedy tylko usiadłam to od razu oczy się kleją.
mamus a jaki duży macie domek? my ok 140m2, też ciągle meblujemy bo narazie mamy pusto i w dwóch pokojach jeszcze gołe sciany, żarówki. w przyszłosci do zrobienia kominek... i jeszcze tysiąc rzeczy nieskończonych ale nic to ważne że jest dach nad głową:) no i miejsce jakby się trojaczki udało zrobić to damy rade:-D:-D:-D

witam się wieczorowo. Dopiero niedawno obiad jadłam i też się nawpychałam że hoho.
W pracy siedziałam do 15 i skubnełam tylko bułeczkę i jabłko w miedzy czasie wypijając 3 kawy. dziś głowa mnie starasznie bolała.Teraz lepiej.
Odpoczywam, przeglądam katalog z meblami.. może coś wybiorę.Zła jestem że trzeba tyle czekać na zamówienie. Niecierpliwa :-p a chodzi w sumie tylko o drobiazgi...
Pocieszające jest to że @ mi się kończy!:-)

jestem na chwilę wieczorkiem..

no to ja tak samo, kiedy tylko usiadłam to od razu oczy się kleją.
mamus a jaki duży macie domek? my ok 140m2, też ciągle meblujemy bo narazie mamy pusto i w dwóch pokojach jeszcze gołe sciany, żarówki. w przyszłosci do zrobienia kominek... i jeszcze tysiąc rzeczy nieskończonych ale nic to ważne że jest dach nad głową:) no i miejsce jakby się trojaczki udało zrobić to damy rade:-D:-D:-D

Tymonka to ja mam mniejszy dom bo 100m i bez garażu..
my już tu mieszkamy 5,5 roku więc sporo mamy zrobione,ale teraz trzeba troche pozmieniac więc się za korytarz biorę -bo ja dizajnerka jestem..jak za długo jest tak samo to nudno:))
dlatego przestawiam ,maluje,dokupuje,kombinuje...
ot ,cała ja ;):):)
A ja najadłam się,że obłęd...ledwo sapię:):zawstydzona/y:

Carolaaa hahahaha Ty to jesteś dobra :))
niech Ci idzie na zdrowie i oby nie w biodra;)

a powiedz mi kochana ,jak z tym staniczkiem-doszedł ten co wtedy chciałam czy nie???

Kahaka ??????????

Zjola???????????????

mmm???????????????

Bree?????????????????????

Palemka ?????????????? :):):):):)

reklama
powitać ;)
dzis pewnie mały ruch będzie bo mamy mężów w domu i fajnie;)

mój wykresik

g.png

pozdrawiam i życzę miłego dnia i smacznej kawusi:))
u nas nadal leje i wieje;/:(

Do góry