reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej laski:))
Ninkę przeziębienie złapało,kaszle jak opętaniec i ma stan podgorączkowy.
Dałam jej syrop,lek na przeziębienie,witaminę C i nasmarowałam plecy maścią.
Udało mi się zdobyć niespodziewaną gotówkę:))) będę szaleć w poniedziałek/wtorek:) Mama nie chcę cisnąć ale może warto by zatestować raz jeszcze???Ja zaczynam ''czuć'' jajniki.

Moja cudniacha:)
http://www.youtube.com/watch?v=uaTSIgcIdv8

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tymonka napewno każda z nas się w końcu doczeka ;);) a mam jeszcze takie pytanko, apropo tych zastrzyków z pregnylu, itp... czy jak się bierze clo to potem trzeba ZAWSZE w każdym przypadku ten zastrzyk dostać?? bo ja już jeden cykl brałam clo, i zadziałało bo pęcholek urósł, ale zastrzyku nie dostałam!!! a teraz mam brać podwójną dawkę clo od pojutrza i mam się zjawić na usg między 12-16 d.c i nic też nie wiem na temat tego abym miała dostać jakiś zastrzyk, wiem tylko, że pani doktor będzie manewrować przy luteinie od kiedy będę miała ją brać, stwierdzi na podstawie wielkości pęcherzyka czy gotowy do wystrzału.. o co chodzi z tymi zastrzykami?? czy to, że ich nie dostaję, świadczy o tym, że moje leczenie nie jest skuteczne??

ten zastrzyk jest po to, żeby pęcherzyk podrósł i pękł, zazwyczaj dla pewności się go podaje, ale nie jest on konieczny!
Nie wiem jak u Ciebie jest z tym pekaniem??

Kahaka - film bardzo fajny, warto iść!

mama - spokojnie, twoje cykle wcale nie sa dlugie, a czasami się zdaża, że coś się przesunie...

lopop - pochwal się co kupiłaś???

Caroline - co jeszcze będziesz kupować??? Mnie dzisiaj napierniczają jajniki na maksa!

Carol, nie ma to jak nagły przypływ gotówki :-D ja to nie kupuję ostatnio ciuchów wcale, odkładam pieniądze na wiosnę, wtedy zaszaleję hehe. Już 400 zł mam uciułane hihi.
wikula, szkoda, że się nie możecie starać w tym cyklu...Czy możecie?

Carola - ja tez ostatnio widziałam fajne butki, ale w sumie nie sa mi potrzebne, a z resztą wole kupować buty wiosenne:))

kahaka - dopóki nie powtórzymy posiewu (a ja moge to zrobić najwcześniej tydzień po skończeniu antybiotyku, czyli w piątek) seks tylko z gumka...
teraz to nie masz co kupować ciuchów dla siebie, bo bardzo krótko je ponosisz, a na wiosnę będą nowe, piękne ubranka w sklepach, to będziesz szalała:)

wikula, no właśnie, tym bardziej, że nie pracuję. Więc po domu chodzę w jakiś dresach itp. Gdybym chodziła do pracy, to pewnie byłabym zmuszona ciążowe ciuchy kupić. Czyli u Ciebie czekamy na nowy rok ze staraniami, ech.

Kahaka Wikula ja nie mówię ,że mam długie jakoś strasznie cykle tylko kurka takiii długi to ja mam raz na 1,5 roku...........zawsze mam 24,25 więc nie wiem od czego zależy ,że teraz się wydłużył ;/;/skoro się nie udało to kurka przylazła by ta @ i cyklu nie blokowała-wrrrr!!

Carola- PW:)))

reklama
Do góry