reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mam:)) ten drugi link tak??

esmeralda ty masz napisane, że to twój 17 cykl starań, a mój 35, a cykle mam raczej długie...przeraża mnie to...
po co ja to sprawdzałam...

Ostatnia edycja:
esmeralda, odpisałam Ci pod wykresem.
Carola, ale szalejesz z zakupami! Sukienki bardzo fajne, zwłaszcza ta w kropki. Pierścionek też fajny, ale ja na palcach toleruję jedynie obrączkę :-D
wikula, ta czerwona sukieneczka też bardzo ładna. Mi by raczej nie było dobrze w takim kroju, ale jeśli Tobie pasuje, to kupuj.

Ja byłam na tym koncercie, spotkałam sporo osób z poprzedniej pracy, było bardzo miło. Siedziałam w rzędzie dla vip-ów :-) tzn z nauczycielami razem hehe. Wszyscy mi mówili, że jak na 7 miesiąc to mam mały brzuch.

wikula, ja też nie miałam krótkich cykli (tak uważam) miałam tak mniej więcej 32-36 dni większość przynajmniej, a teraz w okolicach 30 i coraz krótsze się robią, a dziś dostałam rano @ i tak obficie że tonę ;/ o losie.. ale zobacz Ty pewnie normalne masz tempki chociaż a ja to co, jak jakiś chory człowiek-niewiadomo o co w nich chodzi wogóle ;/ nie martw się, pewnie za jakiś czas Cię dogonię, a Ty już będziesz mamusią wtedy ;)

esmeralda ty masz napisane, że to twój 17 cykl starań, a mój 35, a cykle mam raczej długie...przeraża mnie to...
po co ja to sprawdzałam...

ehhh wikulcia ja to przestałam liczyć ale chyba też się tyle nazbiera:zawstydzona/y:
załamka.
dzisiaj na jedna osoba bardzo wierząca powiedziała mi że codziennei się modli o dzieciątko dla nas i wie że na pewno będzie. no to skoro tak to ja się nie przejmuję:-D
wpadam jak po ogien a teraz lece sie wygrzać z m w wannie... jutro wpadnę na dłużej.

Gdzie jest mmmm????

tymonka napewno każda z nas się w końcu doczeka ;);) a mam jeszcze takie pytanko, apropo tych zastrzyków z pregnylu, itp... czy jak się bierze clo to potem trzeba ZAWSZE w każdym przypadku ten zastrzyk dostać?? bo ja już jeden cykl brałam clo, i zadziałało bo pęcholek urósł, ale zastrzyku nie dostałam!!! a teraz mam brać podwójną dawkę clo od pojutrza i mam się zjawić na usg między 12-16 d.c i nic też nie wiem na temat tego abym miała dostać jakiś zastrzyk, wiem tylko, że pani doktor będzie manewrować przy luteinie od kiedy będę miała ją brać, stwierdzi na podstawie wielkości pęcherzyka czy gotowy do wystrzału.. o co chodzi z tymi zastrzykami?? czy to, że ich nie dostaję, świadczy o tym, że moje leczenie nie jest skuteczne??

PIERWSZA! :-D:-D:-D
esmeralda, ja nie wiem, nie znam się.
tymonka, no skoro modlitwy macie zapewnione, to i dzidzia będzie :tak:

My dziś ruszamy do Warszawy do mojego męża chrześniaka z prezentem. Potem idziemy na obiad i do kina na "Listy do M". Cieszę się, bo w końcu się z domu ruszę. Miłego dnia.

witam się i ja ..tempka znów mi spadła -na 36,7 ale nadal @ nie dostanę bo u mnie przychodzi jak spadnie na 36,5-szlag!! ca za długi cykl!!!!!
dziś mam 16dfl ..28d.c. gdzie ja mam cykle 24-25 dniowe..czaseeem 27..

chyba nerwy w pracy mi cykl przedłużyły...

pozdrawiam wszystkie i miłej soboty.

PIERWSZA! :-D:-D:-D
esmeralda, ja nie wiem, nie znam się.
tymonka, no skoro modlitwy macie zapewnione, to i dzidzia będzie :tak:

My dziś ruszamy do Warszawy do mojego męża chrześniaka z prezentem. Potem idziemy na obiad i do kina na "Listy do M". Cieszę się, bo w końcu się z domu ruszę. Miłego dnia.

Kasiu ale ty masz życie :):) spotkania z Vipami potem kino:-D zazdroszczę pozytywnie

ja wczoraj poszalałam na zakupach :eek: a i tak wydaje mi się że mało kupiłam
dzisiaj siedzę w domciu i sprzątam nie chce mi się nigdzie wychodzić bo śnieg pada taki mokry

co u suzi???

reklama
lopop, a u nas wiatr taki, że głowy urywa. A co kupiłaś wczoraj ciekawego?
mama, nie grzesz :-D Ty masz długie cykle??? Ja miałam zawsze powyżej 30 dni. Takie cykle jak Twoje są normalne i wcale nie są nieregularne. Jakby różnica między nimi była większa niż 10 dni, to wtedy można się martwić. A normą jest, że np. jeden cykl ma 25 dni a kolejny 35....Ale szkoda, że się nie udało :-(

Do góry