reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
przespałam się 1,5 w dzień i trochę mi lepiej-nie szumi już tak w głowie..

Carola,Błonka dzięki :))
Błonka- nałapałam ;)
Carola- zdrówka dla Ciebie ..
Lopop- i Ciebie też dopadło...chyba "wolę" przeziębienie od jelitówki..współczuję.

wypiłam z mężem piwo-ja grzane z miodem..może pomoże;)

u nas pada cały dzień-pogoda taka jakie moje samopoczucie..

Czesc kochane.
Ja już nie wyrabiam na zakrętach- kolejna koleżanka bardzo bliska w ciąży (w związku z wesele w styczniu mamy), nie wiem czemu mnie to spotyka wszystkie moje najbliższe kol w ciąży albo dzieci urodzone, swiruję już wiecie. Kuuurrr no!!!! co jest????? co jest ze mną nie tak powiedzcie bo ja już głupieję od tego. a tak się wyluzować miałam w weekend.

Tymonka- mooocno Cie przytulam..
jak czujesz potrzebę to sie wyrycz...ja po pierwszym poronieniu tak reagowałam na kolejne info o ciążach..a jeszcze jak słyszałam,że wpadka i co teraz???? to już wogóle ;(((

tak wiec kochana nie dobijaj sie myśleniem ,że coś z Toba nie tak-bo poczucie wartości bardzo spada a stad juz krok do deprechy;/

wiesz,że my Cie tu rozumiemy i wspieramy najmocniej jak umiemy..
h030.gif
-jestem z Tobą!!

Kurna mama ja wiem ale teraz to normalnie miałam tak:
w pażdzierniku siostra m zaszla, w listopadzie dowiedziałam się o wpadce koleżanki którą znam od technikum która nie chciała mieć nigdy dzieci, po dwoch tyg o ciąży kuzynki, zaraz potem o wpadce z drugim dzieckiem mojej przyjazciólki a teraz kol ze studiow. Normalnie klątwa jakas czy co?
A jeszcze m mi mówi że to że inni zachodzą jego nie obchodzi i to nic nie oznacza nowego. my mamy problemy i nie zachodzimy inni nie mają i zachodzą. no takie są fakty to prawda ale kurde ja tego tak nie umiem rozdzielić. niby wiem że nasze życie to nasze życie, cieszę sie ze innym się udaje ale kurrrrrr to takie niesprawiedliwe....my dlużej czekamy. buuuu
pije grzańca i łzy mi kapią

Tymonka tulę...wiem co czujesz.
Dzisiaj była u mnie dobra koleżanka i powiedziała mi o ciąży swojej siostry,2 miesiące temu ślub brała...
Nie starali się ani nic...jeszcze laska na luzie,tydzień temu zrobiła test bo prawie tydzień okres jej się spóźnił...nawet do ginka nie leciała ani nic...
Ja jutro rano mam wizytę u ginekologa,zobaczymy co powie,co wymyślił...:nerd:

no własnie karol....
ja nic z tego nie rozumiem, totalnie mnie załamuje to wszystko, nie wiem jak mam w tych warunkach wyluzować:baffled:

Tymonka popłacz sobie kochana...tak mi przykro..;(

Carola- &&&& za wizytę i oby gin cos wymyslił -czekamy na info po wizycie.

ja zmykam..mąz nalewkę nalał i na tvp2 kabaret jest więc ide posiedzieć z mężem..
wlecę jutro po pracy kochane.

aaaaaaaaaa-przypomniało mi się-była u nas w tamtym tyg.kumpela i mówi-wiesz jestem w 9t.c.
......
pogratulowałam..
a ona mi mówi,że jak się jej mąż dowiedział to na poczatku radość i całowanie brzuszka
a na drugi dzień sie budzi i mówi do Niej-możesz usuniesz??

a093.gif
a093.gif
a093.gif
a093.gif
a102.gif

nie wiedziałam co powiedzieć-Ona wie,że już prawie 2 lata się staramy ..
to było tydzień temu-nawet do niej nie pisałam bo zabolało mnie to..

Ostatnia edycja:
reklama
Jak wie o waszych problemach to mogła ci tego ostatniego oszczędzić. Kurde co jest z tymi ludźmi nie tak to nie wiem.
Ja wiem że ta moja koleżanka nie pomyslała że robi mi przykrosc tym pytaniem i miną współczującą ale tak sobie pomyslałam: jak ona przez całe studia była sama to ja już byłam w szczęsliwym związku i nigdy nie zapytałam jej z pożałowaniem jak jej sprawy sercowe. Chyba za dużo myslę;)

Do góry