reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka, będziemy sierpniówkami.

Dziewczynki lecę. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa.
Idę się szykować na Andrzejki. Małż się cieszy że będzie miał kierowcę ;-)

Bree to i za Twoja betke potrzymam &&& ,jak tylko zrobisz to pisz jakie wyniki:))

a Ty jak zrobiłaś to dziecko??:)))) opowiadaj co tam jadłaś(jakieś leki,hormony)..ile serduszek było???

Błonka ja mam dopiero 7d.c. wiec jeszcze trochę i ...do pracy rodacy:))
narazie jeszcze śluziku nie ma więc czekam cierpliwie.

Cie pieruna :szok::szok:co tu się kuźwa dzieje:cool2::szok::szok::szok:, może jeszcze jakaś chce się pochwalić ciooo ??? Nie mam pytań :-D:-D:-D:-D

breee
- gratulejszyn sensejszyn, tylko mi nie szalej na tych Andrzejkach ;) Ja też idę :) już po mału zcazynam się szykować ;)

mama
- no paramia hahahhaha, ja kopytka miałam wczoraj :)) pynia :)) czyli mamuśka jak mi wyjdą II krechy, to znaczy, że tobie zaraz też i na odwrót :-D:-D

Włąśnie dziewczyny, tak jak mama mówi, proszę mi tu pisać ja Wyśta to zrobiły :))))) ????

He, he Mamita, Palemka sama chciałabym wiedzieć. Biorę od trzech czy czterech miesięcy Bromergon. Tylko. W poprzednim cyklu brałam duphaston a w tym nie, bo był taki dziwny (9dc owu), że nie zdążyłam. Nawet kwasu foliowego nie brałam bo się obraziłam, że bez sensu biorę tyle lat. I jak mi się skończył to nie kupiłam już. W okresie płodnym były tylko dwa serduszka właściwie bo mój M kontuzjowany. Szok totalny. Nie kumam nic.

Wikula witaj.

Ostatnia edycja:
Wiesz co, wiedziałam, że to będzie krótki cykl. Po 4 dniach @ w 5 dniu już miałam śluz BJ. Około 9 dc myślę, że była owu. Mierzyłam tempkę i jak pod koniec fl zamiast zacząć spadać to rosła to się zdziwiłam. Teściora zrobiłam tylko po to by się móc dziś napić z czystym sumieniem a tu masz, klops!!

Palemka- takkkk! jak Ty zobaczysz II krechy to zaraz potem ja ;)))

Wikulka witaj kochana ..

Bree-dobre...tez bym chciała taki klops-chcesz się napić a tu cięża..nie no!! :)))
czyli nie trzeba działać jak króliczki ,żeby zajść :))

reklama
Do góry