reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej Wam,przeżylismy wczoraj koszmar z Oliwią...płacz,panika,histeria,trzęsła się...prze ponad 2 h...a jak zasnęła to w nocy przez sen krzyczała:mamo nie bij mnie,nie związuj...Rano powtórka...płacz,rzucanie książkami...poszła do szkoły bez części książek i lekcji odrobionych.
Pani pedagog od 9...czekam...

reklama
Suzi - ja histeroskopię będę robiła w Provicie w Katowicach.

Mmmm - muszę pooglądać ten program :) Ale żadnych nadprogramowych kilogramów, to ja nie widzę.

Palemko - ja też mam takie plamienia, ale robiłam badania progesteronu i nie mam niedomogi lutealnej :no: U mnie to się zaczęło po odstawieniu anty i trwa przez 3 lata. Chociaż w ostatnich 2 cyklach plamienia praktycznie nie było. Może w końcu to się wyreguluje?
No szkoda, że @ przylazła :-(

Carol - kurczę macie problem :(

A mnie się dzisiaj w nocy śniło, że zrobiłam test i były dwie kreseczki a zbliżał się Sylwester i piłam toast sokiem pomarańczowym :) Oj, żeby to był proroczy sen :tak::tak::tak:

Zjola będę trzymać &&&&&&&&&&&
W Pcpr nam pomogą,Panie porozmawiają z Oliwią.Muszę dodzwonić się do Pani pedagog ze szkoły,żeby sprawdziła co się dzieje z Oliwią i w razie gdy jej nie przeszło mam ją zwolnić z zajęć a jak jest ok to po lekcjach mam przywieźć do Pcpru.

Hej baby,
no skoro tak mnie kochacie, to Was nie zostawię :-p
Carol, a co ta Twoja mama znowu odwaliła? :baffled: biedna Oliwka...
palemko, a badałaś progesteron? Plamienia przed @ są przy niskim poziomie.
mmm, super, gratuluję, jak nie zapomnę to obejrzę
Kinga, podziwiam za cierpliwość, ja bym już z 10 razy zatestowała
zjolka, to trzymam &&&&, żeby był proroczy.
Ewcia, cześć :-)

A mnie brzuch bardzo wywaliło w ciągu dosłownie 2 dni :szok: a wczoraj przyszła moja paczka z allegro z częścią rzeczy dla małej. Któraś chciała zdjęcie, to zaraz wstawię.
HBONDjl9Ra9xkLbV6B.jpg

Kasia...gdy mała odmówiła przyjazdu do niej to matka powiedziała jej,że jest gówniarą,że pyskuje,że jest małą kłamczuchą i że ma się tak odzywać do SWOJEJ NOWEJ RODZINKI.
Nie pozwoliła jej na zabranie swojego roweru,mi naubliżała-oczywiście do Oliwii to wszystko mówiła.
I złożyła wniosek,że skoro mała nie może być z nią to ona ŻĄDA umieszczenia dziecka w innej rodzinie zastępczej!

Pokaż zdjęcia koniecznie!:)

Carol, tak mi szkoda tej małej Waszej...Robi jej matka wodę z mózgu. Mam nadzieję, że w tym PCPR cos zaradzą.

A my dzisiaj mamy 10 rocznicę :-) ale to zleciało :no: wieczorem mąz mnie gdzieś na kolację zabiera :-)

reklama
kahaka - to stuknęła Wam 10 tka tak jak nam :) no to najlepsiejszego :)
niezła wyprawka :)

zjola - to jeszcze nie małpa, ja od zabiegu mam tak , ze na 4-5 dni przed @watą dostaję brudzen takich dziwnych, no i się zaczeło, znaczy znów zniknęło, ale wieczorem pewnie wróci i tak to kurka wygląda. W sumie 5 dni plamień i około 5 dni @ , teraz mam okres 10 dni - zyć nie umierać :)):angry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry