Niestety Moje Drogie muszę zawiesić starania do marca ponieważ czeka mnie chirurgiczne usunięcie ósemki i nie mogę być w tym czasie w ciąży ( chyba, że okres teraz nie przyjdzie, ale wszystko wskazuje na to, że raczej za ok. tydzień go dostanę ). Będę śledzić Wasze starania :* Jak wznowię swoje to wrócę do Was z miłą chęcią Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia !
reklama
przyjdzie, niepokalane poczecie w gre nie wchodzi, omijalismy te dni, zreszta juz tak brzuch boli, ze zaraz ja dostaneMoze @ juz nie przyjdzie
czekamy na Twoj powrot i zycze by usuniecie zeba gladko poszloNiestety Moje Drogie muszę zawiesić starania do marca ponieważ czeka mnie chirurgiczne usunięcie ósemki i nie mogę być w tym czasie w ciąży ( chyba, że okres teraz nie przyjdzie, ale wszystko wskazuje na to, że raczej za ok. tydzień go dostanę ). Będę śledzić Wasze starania :* Jak wznowię swoje to wrócę do Was z miłą chęcią Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia !
G
Gość
Gość
Luska i mialas to iui czy naturals byl? Bo juz nie pamietam
czesc, zyczymy powodzeniaWitam chetnie dołączę do grona staraczków 2016..
reklama
bede trzymała mocno kciuki. na test pewnie za wczesnie ale zawsze mozna robic i miec nadzieje...Cześć dziewczyny. My również staramy się o dzidziusia. Cykle mam książkowe, co 28 dni. @ była 5 stycznia, 8dc na usg widziałam 3 pęcherzyki w lewym jajniku i 2 w prawym, więc lekarz mówił, że szansa duża. Owulacja była u mnie w 13 bądź 14 dc(test owulacyjny był pozytywny), przytulanki w 11,12 i 13 dc. Jestem tak niecierpliwa, że już dwa testy zrobiłam, choć wiem, że to dużo za wcześnie. Kolejna @ powinna być 2 lutego. Ale nie wiem czy wytrzymam z testem do tego czasu
Podziel się: