reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Nie, no daję znać, że machnelam test i 1. Ja nawet nie wiem po co jak @ była.Kobietki, witam się
Czy są tu mamy używające testów owu? Bo mam prośbę o interpretację - czy to już jest pozytywny test? Bo pozytywny jest, gdy kreska testowa jest identyczna bądź ciemniejsza od kontrolnej. Tej tyci tyci brakuje.. Kurczę, mąż wraca w sobotę wieczorem.. Liczyłam na owu tak jak przed ciążą (17-20 dzień przy cyklach 28-31). Dopiero mi cykl wrócił od porodu i taka prawda, że jedyna szansa na kolejne bobo. Od lutego wstrzymujemy starania na nie wiem jak długo.
Jeśli dziś (14 dc) już jest pozytywny to w sobotę wieczorem będzie za późno?
No ale chciałam Wam pokazać, że może tak być, że testy obiecujące, nawet pozytywne, jajniki pulsują, a owu nie ma.... U mnie temp ciągle 36,6, więc owu nie było po prostu. Na pewno kiedyś wrócę na starania. Może już na jesień.
Trzymam za Was kciuki :*
Mialam miec ale lekarz mnie olalLuska i mialas to iui czy naturals byl? Bo juz nie pamietam
Od poczatku grudnia dawal mi clo i ovitriele w listopadzie mowil o iui a do tej pory mi go nie zrobil wystawil mnie na monitoringu nie pojawil sie na umowione spotkanie to przelalo czare goryczy zmienilam lekarzaLuska jak to olal?
Ann_
Fanka BB :)
Co za lekarz. I co ten nowy mówi?Od poczatku grudnia dawal mi clo i ovitriele w listopadzie mowil o iui a do tej pory mi go nie zrobil wystawil mnie na monitoringu nie pojawil sie na umowione spotkanie to przelalo czare goryczy zmienilam lekarza
Narazie mam zrobiona cytologie zlecenie na badania hormonalne i usg 8 lutegoCo za lekarz. I co ten nowy mówi?
Hej dziewczyny u mnie juz po @ i dzisiaj wizyta u endokrynologa.. Powoli zaczynam się stresować [emoji85] zobaczymy co ciekawego powie i jakie badania zaleci .. Odezwę się po [emoji6]
Agnesis trzymam kciuki [emoji4]
Gageta89 witaj!
Gageta89 witaj!
reklama
czekamy na wiesciHej dziewczyny u mnie juz po @ i dzisiaj wizyta u endokrynologa.. Powoli zaczynam się stresować [emoji85] zobaczymy co ciekawego powie i jakie badania zaleci .. Odezwę się po [emoji6]
Gageta89 witaj!
Podziel się: