po ciazy bardzo sie zmenia organizm, ciekawe jak mi sie zmieni jak zajde ponownie, az sie bojeJa odwrotnie ... przed ciążą nie czułam nic ... a po ciąży przyszły dosyć bolesne owulacje. Na plus jest to, że nie muszę już robić testów, bo kiedy przychodzi ból, na testach są zawsze dwie ciemne linie.
Oprócz tego miesiąca bo coś się porypało chociaż wiem, że owulację wyłapałam dobrze, tylko potem nie wiem co się porobiło, że co jakiś czas znowu miałam takie ''bóle''. Po owu zawsze traciłam apetyt ...i tego nie jestem w stanie zrozumieć ... ale kto zrozumie hormony.
reklama
widac!!!!http://www.fotosik.pl/zdjecie/f81e11048217ee66
Czy na tym zdjęciu widać druga kreskę czy wydaje mi się?
Merymery
Aktywna w BB
Tylko ciekawe czy ona coś oznacza..widac!!!!
ciaza jak nic, niewazne, ze bladzioch, wazne, ze jestTylko ciekawe czy ona coś oznacza..
mnie w jajnikach i czasami kluje brzuch, zalezyAle owu to dla Was bardziej bol w podbrzuszu czy w jajnikach?
Merymery
Aktywna w BB
Tylko kolejne dwa wyszły negatywne..ciaza jak nic, niewazne, ze bladzioch, wazne, ze jest
Ann_
Fanka BB :)
Którego grudnia miałaś to poronienie? Ile czekalas n okres? Ja miałam od 4 plamienia i od 7 grudnia już dużo krwi po poronieniu tydzień krwawienia i juz gin dał zielone światło. Miesiączkę dostałam 3 stycznia i działamy :-)Tam chyba mega tłoczno jest Trzymam za Was kciuki dziewczyny ! Moj lekarz polecił mi tabletki Mama dha, powiedział zeby brac sie do pracy sie przed owulacja i wszystko powinno byc jak należy : ) Na szczescie po poronieniu nie musialam miec żadnego zabiegu, dlatego tak szybko moge starac sie dalej. Nawet mi to zalecil: )
To chyba będziemy w podobnym czasie testować. Mi kalkulator wyliczył że 29.01-01.02 powinnam dostać @Dzis 4 dc dopiero wczoraj @ mi sie skonczyla
Młoda jeszcze jesteś wszystko przed tobą :-)Ja myslalam o dziecku juz jak mialam 17 lat chodzilam juz z mezem wtedy 2 lata do tego 2 kl technikum myslalam ze wpadlismy bo okres mi sie spoznial i bylam ale poronilam o tym nie wiedzac biochemiczna tak lekarz mowil ze organizm sie sam oczyscil. Nawet o tym nie wiedzialam moze i lepiej mialam szkole na glowie. I tak zlecialo maz chcial bym skonczyla szkole potem pracowalam i nie myslalam o dziecku dopiero po slubie i tak staramy sie juz 1.5 roku a ja w lutym skoncze 24 lata troche mi smutno ale co ma byc to bedzie
Dziewczyny a ja się zastanawiam gdzie się podzialyscie. Co tam tak cicho. No a wy tutaj.
reklama
bertha
Fanka BB :)
A tu sie ukryłyśmy ale tu tez dosyć spokojnie.Dziewczyny a ja się zastanawiam gdzie się podzialyscie. Co tam tak cicho. No a wy tutaj.
Podziel się: